zondag 26 oktober 2014

Hoe gaat het met.....

Helemaal blij met een eerste berichtje over Tootsy. Ze doet het zo ontzettend goed op haar nieuwe stek. Gewoon perfect gaat het. Eet goed, hecht zich goed, heeft goed geslapen en wandelt lekker mee en ontlast zich ook aan de lijn. Onrust is er niet echt dus het gaat geweldig.
Dan heb ik de laatste week weer een heleboel mailtjes gehad en fotos op facebook voorbij zien komen. B.v  een mail van Ruby die het op hondencursus zo goed doet en zich helemaal heeft aangepast op haar nieuwe plekje. Ik krijg binnenkort ook foto's is me beloofd.
Hier een aantal foto's van heel verschillende honden bij heel verschillende baasjes en allemaal zo op hun plek.
Peter nu Figo die blij en vrolijk elke ochtend zijn lappies uit de bench sleept die hij indertijd hier meekreeg bij adoptie. Schattig hoor!Max zie ik regelmatig op facebook voorbij denderen op wandelingen en zwempartijen. Hij is zo happy!
Ook van prachtige Tessa veel mailtjes en facebookfoto's. Haar vrouwtje is ook zo gelukkig met haar. Het vrouwtje zit tijdelijk in de lappenmand maar gelukkig zijn er vrienden die zorgen dat Tessa goed beweging krijgt en haar vrouwtje hoopt snel zelf weer met haar op pad te kunnen. Beterschap Hilda!
Bona doet het ook heel goed maar ze moet wel met haar aan de gang. Vooraf had ik al verschillende reacties waar ze bv bij schapen moest kunnen en daar had ik al mijn bedenkingen bij. Daar is ze niet geplaatst en daar ben ik blij om want inderdaad vertoont ze veel te veel belangstelling voor de schapen tijdens de wandelingen. In Bona haar gedrag herkende ik veel van een border collie en ze moeten nu goed opletten dat ze geen drijf/hielbijt gedrag naar bezoek gaat vertonen.Wat tips gegeven en ook dat ze beter er nu al een gedragsdeskundige bij kunnen halen voor Bona dit gedrag gewoon gaat vinden en het verder escaleert in dit gezin waar ze verder super op haar plekje is.
Ach deze foto van Balu en zijn vrouwtje behoeft verder geen uitleg.

1 opmerking:

  1. Inderdaad Maureen...voor geen hond ook maar ENE uitleg nodig - ze zien er allemaal ZO happy uit. Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen