zondag 5 oktober 2014

de open dag is een megasucces

Zonnig weer, blije mensen, blije hondjes, druk druk druk
Pelle had al een reactie lopen en dit gezin kwam langs. Pelle was gewoon vrolijk bezig bijtje Pelle en genoot van het spelen met honden en kindervriendjes en van aandacht en aaitjes en knuffels. Mevrouw heeft uitgebreid de tijd genomen en Pelle is nu voor dit gezin gereserveerd. Geweldig toch.
Dan Nootje. Tja de pups zijn schattig en teefjes zijn altijd meer in trek. Als 8 jarige reu zal men niet staan te trappelen om je te ontmoeten. Maar Nootje liet zich niet uit het veld slaan. Hij vindt alle mensen leuk en was van plan zelf een baasje te gaan zoeken en daarom zat hij wel aan een lange lijn.
Hij deed zo zijn best bij groot
en bij klein.
waar pupje Peter het allang had opgegeven ging Nootje door. En toen was daar Charlie. Gewoon met haar vriendin gezellig naar de open dag. Natuurlijk lekker even honden knuffelen als hondenliefhebber. Toevallig hadden ze ook in het asiel Beilen eerder die ochtend honden ontmoet maar die waren erg gestresst. Hier was het gewoon relaxed knuffelen. Nou dan heb je aan Notusme een goede. Verward is ze naar huis gegaan en belde later naar de praktijk. Verliefd.
Vanmiddag is ze met haar ouders weer geweest die grotendeels ook backup zijn als ze werkt. Charlie vindt Nootje prachtig. Zij ziet enkel zijn karakter en dan kun je ook niet anders dan verliefd zijn op dit prachtige kereltje. Ik gun elk hondje een passend mandje maar met dit gouden mandje voor Nootje ben ik zo ontzettend blij. Want stiekem ben ik ook wel een beetje verliefd op hem.

Ook voor de andere honden liep het storm en ik ben dus afgelopen dagen tot in de late uren bezig geweest. Alle honden op pupje Peter na gereserveerd en vandaag zelfs al afscheid genomen van Sissi.
Sissi is vanmiddag door een stralende adoptante opgehaald. De voerbak en het poepzakhoudertje is een kado van dierenartspraktijk Glas voor de open dag hondjes. Ook al weer zo een leuke geste. Sissi heet nu Coco. Heel veel geluk meiske!

4 opmerkingen:

 1. Wat ziet dat er geweldig uit, en zo te zien was het erg mooi weer ook nog.
  Gefeliciteerd met dit succes.
  Wat heerlijk dat er nu weer zoveel hondjes een fijn tehuis krijgen.

  Groetjes uit Hongarije,
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw...het mooie weer EN dierendag hebben hun werk dus prima gedaan he Maureen? Wat heerlijk toch allemaal voor Noot en Sisi en Pelle en al die andere lieve schatten. Moest vaker dierendag zijn op jaarbasis. Heel veel aaitjes (aan hen die er nog zijn of weggaan) en groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat bijna alle 2e-kans hondjes een eigen mandje krijgen. Ik wens hen alle goeds. Peter komt vast ook gauw aan de beurt.
  Hoop snel eens te horen hoe de nieuwe mandjes bevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een enorm succes!!! Zoveel hondjes onder dak, geweldig. Ik hoop zo dat t voor Pelle een succes wordt! Goed gedaan Maureen

  BeantwoordenVerwijderen