zondag 19 oktober 2014

stilte voor de storm?


Ze staan in de krant. Gister 1 reactie zonder enige informatie die op mijn lange mail nog niet heeft terug gereageerd. Het is afwachten of het wat zal opleveren. Je blijft toch hoop houden. Er hoeft er immers maar eentje bij te zitten.

 Het is trouwens verder helemaal stil aan reacties. De mevrouw die Alma bezocht had, heeft gisteravond gemaild dat ze een schattig klein hondje uit een Nederlands asiel heeft geadopteerd. Fijn voor dat hondje natuurlijk maar die was ook zo schattig dat die toch wel in enkele dagen weg zou zijn.
Ik blijf hopen dat er binnenkort mensen komen die een mooie rescue willen doen en voor Sereno, Alma, Laika en natuurlijk het Daffy Duck team willen gaan. Ondertussen genieten we van het herfstzonnetje.

2 opmerkingen:

  1. Wie weet - ik duim in iedergeval voor het DD koppel. En na zoveel geplaatste hondjes recent is even radiostilte ook wel weer te begrijpen Maureen. Komt wel weer. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, duimen voor dit lieve duo doen we zeker. Ze hadden bij mij mogen komen, als het huidige duo er niet was. Zo'n lief setje zou je willen verzorgen en zich veilig doen voelen. Soms is het moeilijk te snappen waarom het zo lang duurt, los van dat het er 2 zijn.
    En voor de anderen duimen we natuurlijk ook. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen