vrijdag 31 oktober 2014

einde van de maand

Ik kan terug kijken op een super maand met veel adopties en blije baasjes zoals die van Doeke.

Vandaag gewandeld met de Ranja club en Alma. Alma vond de auto megaspannend maar ze mocht voor het eerst los. Ze genoot volop! Alma is een hond die welliswaar graag komt voor een knuffel maar geen steun ervaren heeft en in het begin hier in de tuin ook zelfstandig rondscharrelde. Inmiddels komt ze in de tuin vlot naar binnen als ik roep maar ja zo een wandeling met zoveel nieuwe prikkels en heerlijke luchtjes van muizen en mollen...... Dus lekkers mee en al gauw had ze toch door dat komen wat lekkers kan opleveren en zag je steeds meer contact zoeken met mij. Bij baasjes die snappen dat je in een band moet willen investeren zal ze zeker ook prima los kunnen op den duur.

Vervolgens in het middaguur een mail dat de adoptie van Miko niet door kan gaan wegens familie omstandigheden. Verdrietig genoeg voor mevrouw maar we hebben nu wel besloten in het belang van Miko op zoek te gaan naar een ander huisje opdat ze hopelijk alsnog eerdaags door kan naar een eigen mandje.
Dus snel camera gepakt voor een foto shoot......
Staat ze er mooi bij of niet?
 Het is zo een heerlijk hondje maar planning was natuurlijk dat ze hier na 2 dagen opvang door had gekund en niet pas na 2 weken. Maar ongetwijfeld zal ze het eerste gelukshondje van November gaan worden want er zijn al wat reacties en ik verwacht er ongetwijfeld dit weekend nog meer.
Duimen dus maar voor Miko dat er een geschikt mandje bij zit.

1 opmerking:

  1. Zeker klopklop voor jou op je schouder de voorbije oktober maand Maureen. Veel doggies op een/hun plekje gekomen. Heel jammer voor Miko maar we duimen weer een rondje. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen