woensdag 29 oktober 2014

herfst

Vandaag regen en enkel met Laika gewandeld. Die vindt wandelen gelukkig steeds leuker en maalt niet om regen op zijn prachtige dikke vacht.
Gister was het aangenamer herfstweer en kwamen mijn ouders voor een lange wandeling door bos en over de heide met Sereno en Alma. Ik ben met het Daffy Duck team gaan lopen. Sunny wil bijna overal ruiken dus echt lekker doorlopen doe je niet met die twee maar ze vinden het wandelen op zich wel leuk. Nog steeds helaas niemand voor dit lieve duo.

Thuisgekomen heeft mijn vader de catalpa verder terug gezet opdat er weer balans terug in de boom komt. In het voorjaar loopt hij vanzelf weer met grote takken uit.
En dan is het natuurlijk koekjes tijd.

Leuk om te zien dat ook de opvangers die banger zijn voor mensen er gewoon tussen staan want ze kennen mijn ouders inmiddels en komen dan gewoon met de roedel mee.

1 opmerking:

  1. Hahaha....helemaal herkenbaar: doggies die lekker in de weg gaan lopen als je wilt harken (of vegen) of precies op die plek gaan liggen waar je dus net wilt stofzuigen
    We blijven duimen voor het DD duo hoor. En ook bijzonder Maureen: je ouders eens samen op een stukje film. Goed bewaren! Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen