dinsdag 7 oktober 2014

Pelle bij de dierenarts

Omdat hij nu zoveel is teruggekomen heeft Pelle in opdracht van de stichting vanochtend een consult bij de dierenarts gehad waar hij gewoon helemaal is nagekeken. Adoptante kon ook aanwezig zijn dus dat is erg fijn.
Gelukkig was het allemaal goed. Hij is 2 kilo aangekomen maar dat is alleen maar goed. Zijn urine was in orde en hart, longen etc. ook. De poten zijn krom maar ja dat wisten we al. Maar door rontgenfot's kon de dierenarts een goede beoordeling doen en dat is het is krom, hoeft niets aangedaan. Geen slijtage en geen reden om te verwachten dat hij binnen de kortste keren slijtage zal krijgen. Kortom hij lijkt nog een heel leven voor zich te hebben en er is geen reden om aan te nemen dat als hij niet op een plek goed tot rust mag komen dat hij niet helemaal ook in zijn gedrag tot rust zal komen en zindelijk zal kunnen worden.

Voor mij toch even een bevestiging

3 opmerkingen:

 1. Goed zo Pelle - je APK dus ok - en Maureen: die KROMME boel achter je laten en gewoon RECHT vooruit kijken met dit manneke. Aaitjes en groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tijdens mijn vakantie op Lesbos kwam ik ook twee hondjes tegen die hadden ook beide kromme pootjes ik dacht meteen aan Pelle want daar leken ze precies op

  Gr Trienke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het was zo triest dat hij door de vorige mensen weer werd afgestaan om zijn kromme pootjes. Zo'n leuk hondje. Wens hem het allerbeste.

  BeantwoordenVerwijderen