vrijdag 3 oktober 2014

korte update

Sorry megadruk voor de open dag. Er zijn al wat reacties en voor Sissi liggen er gewoon al 2 geschikte reacties dus die heeft nu al een luxe probleem. Ook voor de pupjes en verder is Bona erg popualair maar die zie ik liefst niet in een druk kindergezin want ze houdt niet van drukte voor haar neus of bij andere honden want daar heeft ze niets mee. Echt een passende reactie lijkt er nog niet bij te zitten maar geeft wel hoop dat ze vlot kan plaatsen. Verder honden gekamd en alles klaar aan het leggen voor morgen.
Tussendoor vandaag ook bezoek voor Job en de geluksvogel mocht mee. Arme Job keek nog ontredderd maar hij komt zoveel rustiger te wonen in een landelijk gebied bij een hondenvriendinnetje en mensen die eerder een hond al hebben doen opbloeien dus het komt ongetwijfeld goed. Hij zal even moeten wennen maar daarna zal hij gewoon zo heerlijk kunnen genieten.

Ook voor Pelle loopt een reactie. En hopelijk met dierendag morgen dat het van het weekend verder storm loopt voor de honden.
Hopelijk kan ik zaterdag avond verslag doen maar met alle drukte kan het zondag worden. Ik hoop in ieder geval dat de 2e kans hondjes het leuk vinden morgen en de dag voor de praktijk een groot succes wordt want ze hebben er zo ontzettend veel werk van gemaakt.

2 opmerkingen:

  1. Geen paniek - rustig blijven Maureen...alles komt goed. Wat fijn voor Pelle en al helemaal voor Job. Hopelijk wordt het de 4e een super dag. Ik duim hoor. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Foei van mijzelf...ik vergeet hemeaal die Sisi reactie. Tja: ze is ook ZO klein - haha. Dikke/voorzichtige aai voor dit propke aub. Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen