maandag 6 mei 2013

zonnige maandag

Vanavond gehoord dat de adoptie van dit schatje in opvang in Friesland niet doorgaat. Ze had vandaag bezoek en daarna is de adoptie geannuleerd. Ze vonden haar snuitje te spits. Nu is dit een vrolijk sociaal speels en aanhankelijk pupje en is het een mini nog kleiner dan Whoopi dus ik heb haar snel terug in de advertenties gezet en hopelijk komt er snel een ander leuk gezin voor dit ukkie.
Met Buddy vanochtend het dorp doorgelopen. Hij doet het super aan de lijn. Ontlast zich ook keurig aan de lijn. Enkel grote honden zijn eng. Kleine hondjes is hij nieuwsgierig naar. Supermarktkarretjes, auto's, het doet hem allemaal niets. Makkelijk hondje hoor.
Vanochtend met de mensen voor Sereno gebeld maar hoewel het een super plekje is voor een hond heb ik het moeten afraden. De situatie is nu niet geschikt voor een hond erbij. Teveel drukte op het werk, terwijl van het najaar er wel alle tijd zal zijn om een hond te laten wennen. Sereno doet het heel goed maar is wel een hond die alleen maar het asiel kende en hij moet zoveel indrukken verwerken. Hij zal gewoon misschien wel maanden nodig hebben om aan het leven als huishond te wennen. Dus we gaan op zoek naar een rustiger plekje.
Sereno bloeit trouwens op. Vanmiddag ging voorzichtig zijn pootje wat omhoog en vanavond maakte ik deze foto.
Hij wil nog steeds spelen met Buddy die hem gewoon wat eng vindt. Dus Sereno dacht overmoedig op Mamba af te stuiteren..... die kan wel op zichzelf passen :) Arme Sereno hij wil gewoon graag spelen. Mamba speelt trouwens ook wel met grotere honden hoor maar nu had ze kennelijk geen zin :)

Moosje gaat ondertussen zo super. Ik blijf me verbazen hoe goed hij het doet. Even alleen zijn is geen probleem en hij is zo aan het genieten. Hij heeft het maar druk in de tuin met snuffelen maar in huis kan hij ook heerlijk in een mandje liggen of zalig met je knuffelen.
Vanavond ook wat foto's gemaakt van Buddy. Hij was zo leuk aan het spelen!

1 opmerking:

  1. Gezellige beesten boel met schitterend voorjaar weer (eindelijk) als bonus bij jou - en ach: die paar mandjes gaan er wel komen hoor Maureen. Ik duim voor ze. Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen