vrijdag 3 mei 2013

Hoe gaat het met Droopy

Voor iedereen die net als ik uitkeek naar een eerste berichtje:
Goedemorgen Maureen,

Ik hoop dat je een beetje hebt geslapen vannacht. Ik begrijp heel goed waarom het afscheid met Droopy zo moeilijk was, wat een geweldige schat is het. En dat staartje kwispel inderdaad constant, ongelofelijk dat hij dat volhoud.
Hij heeft eerst de woonkamer op zijn gemak besnuffeld, de achterkamer waar de andere huisdieren staan is voorlopig afgeschermd. Zo kunnen onze dieren wennen aan een nw hondje en hij moet leren dat hij daar wel mag komen maar hun met rust moet laten. Hij heeft gisteravond ontdekt dat een konijn ook iets lekkers krijgt en hij kon dat wel zien en was het er niet mee eens dat dat lekkers zomaar dat hok in ging en dat het konijn het nog gewoon ophad! Hoe durf hij, en dat terwijl Droopy er nu is, die lust dat ook wel!
Hij is stik nieuwsgierig naar de trap en wil maar wat graag weten wat daarboven is. 
Hij achtervolgt mij nu overal en moet dus leren dat ik ook wel eens naar de wc ga en dat de tussendeur dan dicht zit en ik uit het zicht ben. Daar gaan we vandaag voorzichtig mee oefenen met af en en toe een minuutje uit het zicht te zijn en dan langzaam opbouwen tot hij het vertrouwen heeft dat ook als we uit het zicht  zijn we altijd weer terug komen. We forceren niks en bouwen het gewoon lekker relaxed op.
Vanacht heb ik beneden geslapen en hij heeft heerlijk geslapen op de grote kussens. Hij was erg ver weg want hij snurkte behoorlijk. Enja, zijn scheten stinken net zo erg als die van Noah! Het is wel even wennen dat hij aanzienlijk minder drinkt, we waren bij Noah gewent dat zodra er ergens water beschikbaar was dat onmiddellijk leeggedronken moest worden en haar drenkbak was dus ook altijd leeg. Droopy doet het rustiger aan en drinkt zoals een normale hond doet. Hij heeft genoten van zijn avondhapje en toen wij aan het eten waren, ging hij lekker en zijn mandje liggen. Hij piepte niet maar hield ons alleen in de gaten. Wat een verademing.

Vanmorgen heeft hij een mooie stevige drol gedraaid dus dat zag er goed uit.

Je hoort gauw weer van ons, straks gaan we even met hem het bos verkenne,

Liefs Anieta

1 opmerking:

  1. Helemaal geweldig!!!! Veel verder geluk Droopy!
    Knuffels voor Maureen voor al haar goede zorg!
    XX

    BeantwoordenVerwijderen