zondag 5 mei 2013

bevrijdingsdag

Vorige week had ik contact met Spanje om te kijken welke honden eind mei met de vlucht van Michiel en Dirkje mee kunnen. De meeste zijn al gereserveerd en voor 2 hoop ik in de komende weken nog geinteresseerden te krijgen. Het asiel en de opvanggezinnen van Ladridos zitten namelijk overvol en elk hond weg is er eentje. Maar in Spanje zaten ze er een beetje doorheen. Ze hadden ook een transport naar Duitsland en helaas zouden 2 honden toch achter moeten blijven. Eentje zal het wel redden in het asiel maar de andere daar dachten ze een baasje voor te hebben gevonden maar die adoptie werd vlak voor vertrek afgezegd. Terwijl dat een hondje was die het asiel leven niet trok. Ze zaten er zo verschrikkelijk mee dat juist Buddy moest achterblijven.
Omdat donderdag Droopy plaatste is in overleg met Spanje en Michiel en Dirkje donderdagmiddag op de valreep besloten om Buddy en Wina vrijdag mee op transport te laten gaan naar Duitsland. Michiel en Dirkje hebben ze daar vandaag opgehaald.
Wina is een schattig pupje die eigenlijk 20 mei zou meekomen maar zo een ukkie is zo kwetsbaar dat ze haar liever al zagen vertrekken. Wina is gewoon nog kleiner dan Whoopi. Echt zo een dotje. Ze is door naar een opvanggezin in Friesland waar ze morgen al bezocht zal worden door geinteresseerden en naar alle waarschijnlijkheid dan donderdag gehaald.
Buddy is bij mij in opvang gekomen. Het is een leuk kleintje en het moet toch mogelijk zijn om hem snel te kunnen plaatsen. 
Hij is speels met kleine hondjes maar voor Buddy zijn gevoel is Sereno nog een maatje te groot :)  Grappig dat Sereno juist met Buddy steeds wil spelen.

1 opmerking:

  1. Zozo: de creche vult zich snel zo te zien/lezen. Nu nog effe snel weer leeglopen? We duimen voor al deze knuffels(tjes). Groetjes/aaitjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen