woensdag 22 mei 2013

lekker spelen

Heerlijk om de honden zo te zien spelen. Moos mag ook graag rennen om het rennen maar spelen met andere honden of speeltjes doet hij weinig. Moos is in de tuin liever aan het rondscharrelen en vermaakt zich op zijn manier prima. Ik heb vaak moeite om hem weer naar binnen te krijgen. Mijn eigen woefjes zijn niet te zien. Die waren alweer naar binnen. Het natte gras hebben ze nu wel gezien. Buddy, Ellio en Sereno vermaken zich echter prima. Sereno is nu echt speels geworden met speeltjes maar zit nu in de fase dat ie zo gelukkig met een speeltje is dat hij bang is dat het afgepakt wordt. Gaat ook wel weer voorbij. Ik probeer altijd te zorgen dat er wat meer speelgoed is, dan is het "no big deal" en zie je de betreffende hond in loop der tijd ook wel leren om samen te spelen. Verder is gewoon binnen of buiten samen stoeien en rennen heerlijk. Van de beelden wordt ik zelf af en toe wat dizzy maar ja ben niet zo stabiel op mijn beentjes dus vergeef me. Maar ik was aan het genieten en wil dat toch graag delen met jullie.

2 opmerkingen:

  1. Wat heerlijk voor juist deze dieren om zo onbekommerd te mogen zijn; een weldaad na hun vorige leven. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke hond, Ellio!!! Ik hoop dat hij gauw een eigen mandje vindt en als ik hem zo lekker zie spelen met de rest, hoop ik dat er een mandje naast staat met een speelkameraadje er in:-)
    Heb hier al weer een balletje opgegooid, maar manlief blijft er bij dat 1 hond genoeg is...... Zal hem vanavond nog maar even weer Ellio's verhaal laten lezen en het filmpje laten zien.....
    Liefs Nathasja

    BeantwoordenVerwijderen