maandag 20 mei 2013

Aankomst Esperanza honden

Vandaag zijn Michiel en Dirkje weer terug gevlogen. Op de luchthaven stonden de blije baasjes van Gipsy al en met de andere honden kwamen ze hierheen.
Chaotisch maar ook zo mooi en ontroerend.

Ratita wat overdonderd maar wat een dotje. Ze mocht lekker mee en kan dan in alle rust bijkomen.
Greta was blij met haar nieuwe vrouwtje. Aan haar nieuwe vriendje moest ze even wennen maar ach na wat snauwen bedachten ze dat ze elkaar toch wel okay vonden en zo heeft ook Greta een huisje gevonden.
Voor Ellio is gister een serieuze reactie gekomen. Mevrouw is vast kennis komen maken. Er wordt van de week nog contact met haar opgenomen om in alle rust goed te kunnen screnen en uiteraard volgt er nog een huisbezoek. Dus Ellio blijft hier in opvang. Duimen maar voor de lieverd.

Dan is dit schatje er ook. Granola is een pup van ruim een half jaar. Net een minilabrador. Ze is al geadopteerd maar dit dotje blijft hier vannacht. Morgen komt de adoptante kennis maken en zal ze als het goed is ook naar huis gaan. Ik mag even knuffelen. Geen straf want ze is erg leuk.

Niki en Rafa moesten lang wachten maar toen konden ze hun baasjes weer zien en ze zijn weer lekker naar huis. Helaas geen enkele reactie voor Sereno, Moos of Buddy. Maar deze hondjes hebben dus huisjes of zicht op huisjes. Ik ben blij dat ik door o.a. adverteren mee heb kunnen helpen en zo een klein beetje ook Spanje heb kunnen helpen waar men af en toe met de handen in het haar zit omdat er nu met de crisis zoveel honden gedumpt zijn en worden en ze gewoon de honden niet allemaal kunnen helpen omdat door de crisis er nu eenmaal ook minder adopties zijn.
Hier een diashow van alle foto's:

1 opmerking:

  1. Zo....dat is effe volle bak Maureen. Maar genot om te zien en heel fijn dat er al wat plekjes op zicht zijn. Succes en geniet. Groetjes en heel veel aaitjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen