woensdag 29 mei 2013

Gedrukte stemming

Mogelijk herkennen jullie dit schatje. Ik vroeg me 20 mei al af of ik haar als logeetje of als opvanghond moest zien. Nu is het duidelijk Granola is opvanghond. Helaas was ze kennelijk toch niet op haar plek bij de adoptante en is ze nu (terug?) in opvang om een ander huisje te zoeken.Verdrietig weer.
Al met al wordt je niet vrolijk.....
 wachten en nog eens wachten op een huisje en frustratie bij mij dat het niet lukt en er zelfs weer honden bij zijn gekomen.
Perla gaat daarom nu ook maar voorzichtig ter adoptie. Teefjes plaatsen toch eerder dan reutjes en wie weet komt er een heel geschikt plekje waar ze verder alles kan leren.

2 opmerkingen:

  1. Ja...dat is inderdaad jammer voor Granola. Eerst wel - dan weer niet. Maar kop op dames en heren: ook dit dipje gaat wel weer voorbij. Heel veel aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eens met het bovenstaande. Heel sneu voor zo'n jonkie als Granola: gedumpt, opvang, logeernacht Granada, logeernacht Smilde, 1 week adoptie op 2 slaapadressen en nu weer Smilde, en tussendoor veel gereis. Maar het komt goed met extra zorgvuldigheid bij plaatsing. Belangstelling heeft ze wel!
    En in mei 5 hondjes op prachtplekken: Wina, Ellio, Gipsy/Sofie, Ratita/Teuntje, Greta/Ivy. Dank zij jouw inzet, Maureen! Een enorm succes. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen