maandag 29 december 2014

zonnig


Terwijl ik heerlijk plaatjes van honden in de sneeuw langs zie komen (Hier Hachiko), is het hier in het noorden zonnig.
Jossi geniet.
Lekker buiten spelen
en meteen wat extra foto's maken.
Vandaag mocht men vuurwerk ophalen en tja dat moet meteen afgestoken bij sommigen. Op zich is het geknal ver weg maar Zara heeft moeite om zich buiten te ontlasten en binnen zit ze bij knallen vlak bij me.
Op zich ook wel weer een positieve verandering dat ze nu mijn steun zoekt en niet meer in blinde paniek wil vluchten. Ze herstelt gelukkig ook weer snel. Ze moet er nog even doorheen deze laatste dagen van het jaar.

3 opmerkingen:

  1. Met of zonder geknal...ze genieten wel zo te zien. Heb je de geluiden cd niet opgehad Maureen (voor oa. Zara). Afijn: nog even en de rust keert weer terug. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. geluiden cd staat aan maar meer voor tegengeluid en ze krijgt homeopatische druppels. morgen ook pilletjes op kruidenbasis. De andere honden slaan wel aan en er zijn er meer die het niet leuk vinden zoals Whoopi, Sereno en Linda maar gelukkig niet de extreme angst die Zara heeft. Andere honden hebben er niets van zoals Mamba en Baukje dat is fijn. de ene hond is er gevoeliger voor dan de andere en helaas valt Zara onder extreem gevoelig. Gek want er is niets in haar verleden dat er op wijst dat ze iets heeft meegemaakt om zo bang te zijn voor knallende geluiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Arme Zara. Hier ook een doodsbenauwde Johnny. Hij heeft zich t afgelopen jaar behoorlijk getransformeerd naar een veel evenwichtiger hond, maar vuurwerk kan hij echt niet handelen. En hij blijft in paniek vluchten zelf al is de knal op grote afstand. T ging in t begin nog enigszins, maar nu de laatste dagen is t te veel voor hem om goed te herstellen. Hopelijk is t allemaal snel voorbij nu.

    BeantwoordenVerwijderen