dinsdag 30 december 2014

eindejaarsspurt

Het is geweldig met al die adopties deze maand en het geeft veel voldoening toch nog wat honden te kunnen helpen. Vooral met plaatsing van de langzitters Alma en Laika ben ik blij. Al blijft het voor Laika nog spannend want hij moet echt nog wennen, maar langzaam zien ze af en toe een glimp van de Laika, nu Sam die hij kan zijn.
Het nieuwe jaar lijkt ook geweldig te starten. Vrijdag krijgt Jossi bezoek.
Baukje wacht ik nog op uitsluitsel van de stichting.
En zelf een reactie voor Sunny en Billy van een gezin die al eens eerder gereageerd had. Het gaat duidelijk weer lopen. Ervaring is dat zowiezo 1 januari in de middag mensen gaan wandelen en daarna op internet gaan speuren voor een nieuw wandel en knuffelmaatje dus ik duim voor een goede start in het nieuwe jaar met gouden mandjes voor alle opvanghonden.

2 opmerkingen:

  1. Yep - zag er goed uit over December (maar daar is het dan ook DE feestmaand voor jaarlijks). En als Laika / Sam was deed ik nog harder mijn best met zo'n heerlijk kussen voor de openhaard. Fijn ook dat er voor het DD koppel nu ook interesse is - zou wat zijn hoor. En natuurlijk duim ik voor Jossi en Baukje. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk...interesse voor Daffy Duck. Hoop dat t wat wordt met alle interesses.

    BeantwoordenVerwijderen