donderdag 4 december 2014

duimen

Vandaag was het rustig. Balen was wel dat Phuc toch weer even door zijn knie ging.
Morgen wordt het een drukke dag. De Griekse pups komen vannacht aan, hun benchje met een dikke warme deken staat al naast mijn bed en hopelijk willen ze nog even slapen. En morgen dus druk met foto's maken voor de website en ze observeren.
Dan duimen en nog eens duimen want lieve Alma krijgt morgenochtend bezoek. Ze is zo lief en ik gun haar zo een gouden mandje. Spannend hoor.
En in de avond worden dan Rafa en Niki weer gehaald door hun baasjes. Rafa is hier lekker zijn broer aan het likken. Of die daar nu altijd blij mee is?

3 opmerkingen:

 1. We duimen voor Alma. Wat zou dat fijn zijn! Gelukkig morgen onze boefjes weer zien. Voor jou weer 2 minder. Maar het was voor een meer dan goed doel hier in Roemeniƫ. Tot morgen, Dirkje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We duimen ons helemaal suf, wat zou dat fijn zijn als Alma een definitief baasje krijgt.
  Sterkte met alle drukte, het word nog voller bij jou als Janny en Jayli aankomen die we hier wel enorm zullen missen trouwens, ook bij ons is het te vol maar het zijn beide zulke schatten van honden dat er wel weer een traantje zal vloeien als ze vertrekken.

  Groetjes uit Hongarije,
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is dan even je handen vol Maureen. Ontvang ze maar met veel knuffels en sterktre met Phuc. Fijn dat Rafa en Niki weer naar hun baasjes kunnen. En ik sluit me ook aan in de rij van duimers voor Alma hoor. Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen