maandag 8 december 2014

Janny en Jayli goed aangekomen

Jayli en Janny zijn dankzij Jochem hier gisteravond aangekomen. Ik wilde daarna gaan slapen maar daar dachten de dames anders over. Janny wilde knuffelen en Jayli wilde spelen.
Ik ben vanochtend daarom begonnen met de bench te introduceren bij Jayli want dat lijkt me met slapen toch wat handiger. Janny is nog niet gereserveerd maar het is een topper dus wie haar mag adopteren is een bofkont. Wat een heerlijke stabiele hond zeg. Ik kan me voorstellen dat Peter en Ingrid moeite hadden bij het afscheid nemen.
Beide dames zijn sociaal met honden en de introductie in de roedel ging goed. Het is meer dat de andere opvanghonden moeten wennen aan nieuwkomers maar aan Jayli en Janny ligt het niet. Wel zie je even dat Jayli wil spelen met de pups. Gisteravond wilde ze ook spelen met Whoopi maar inmiddels laat ze de kleintjes prima met rust en stoeit lekker met Janny.
Janny is prachtig met haar dikke vacht. Ze is niet mollig maar het is gewoon haar dikke beharing die heel zacht aanvoelt trouwens. Ze is wel wat groter dan ik dacht. met 53cm toch net zo groot als Sereno maar wel een middelmaat.
Ook nog kort filmpje van Janny aan de lijn gemaakt.

2 opmerkingen:

 1. Jaja...alle begin is moeilijk (er valt ook ZOoveel te ruiken te snuffflen te ontdekken - te horen). Maar zo te zien zullen ze hun draai wel vinden Maureen. Op naar die mandjes. Aaitjes en groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk om ze zo tevreden en ontspannen te zien.
  Ik wist het wel ,we hadden Peter zijn stoel mee moeten geven, die mist ze natuurlijk en daarom wil ze nu in bed.
  Ik ben altijd weer verbaasd te zien hoe honden die altijd buiten hebben geleefd zo snel aan een luxe leventje wennen.
  Janny ziet er nu wel heel Hollands uit met dat oranje, maar het staat haar mooi.
  Hartstikke bedankt maar weer voor al je hulp.

  Groetjes uit Hongarije,
  Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen