zaterdag 20 december 2014

naar de dierenarts maar niet naar de dierenarts

Vanwege het slechte weer kon ik buiten geen foto's maken maar mijn huis was te donker. Maar ik kon gisteren wel bij de dierenarts terecht in de praktijk in de lunchpauze. Mocht fotos maken in de 2e behandelkamer die heel licht is door grote ramen en waar ze speciaal voor mij en de honden de kerstboom van de hal hadden neergezet. Ook nog diverse helpende handen. Geweldig weer hoor.Onderweg naar de praktijk met een auto vol honden kwam ik dit schaap tegen. Was niet van de omwonenden. Gelukkig is het schaap een uur later door de dierenambulance gehaald.
 
Ik had Janny ook mee. Ze vond het gezellig.Vandaag had Janny bezoek en ze is vertrokken. Ze stoeit al heerlijk met haar nieuwe vriendje Amon en ze delen samen de bank. Het was heerlijk om even zo een stabiel rustpunt in de roedel te hebben. Ze was goed met alle honden en mensen. Heel veel geluk Janny!

1 opmerking:

  1. Oei...dus mens EN dier kunnen weleens de weg kwijt zijn! Wat een vreemd gezicht met dat schaap. Gelukkig dat je langs reeds Maureen. En...het ga je goed Janny. Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen