zondag 7 december 2014

dank u Sinterklaasje

Whoopi test alvast de mand die klaar staat voor Jayli en Janny.
Dan kwam Maya een hele vracht dekens, dekbedden en handdoeken brengen voor de honden. Meteen een slaapzak apart gelegd voor de Hongaartjes. Die liggen straks zacht en warm.
Boven ligt nu een super grote stapel dankzij de kringloopwinkel die het verzameld had. De gebruikelijke kanalen hadden het niet nodig en Maya vroeg of het naar mij toe mocht en dat mocht. Dus inene een grote voorraad warme dekens en kleden waar we de winter wel mee doorkomen. Maya kwam het brengen samen met een hoop lekkers voor de honden (waarvan al lekker uitgedeeld) en ook heel fijn nog een zak brokken die ik voor de opvanghonden kan gebruiken. Maya ontzettend lief en geweldig! Ik ben er erg blij mee.
Voor Bauke en Baukje loopt het nog niet echt storm maar net een reactie voor Baukje gemaild om meer informatie. Het zijn heerlijke pupjes. Nog erg op elkaar gericht maar afgelopen nacht heeft elk van hen al in een eigen benchje doorgebracht al staan de benches nog tegen elkaar aan. Komende nacht dan een stukje uit elkaar met een knuffel of knuffelkussen om tegen aan te kruipen. Ze moeten toch leren het zonder elkaar te doen.

1 opmerking:

  1. Wat een hulp en verwennerij weer zeg. Ze komen echt niets te kort Maureen. Ik duim weer. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen