zondag 28 december 2014

heel veel geluk Laika!!!

Wat was het spannend. Snoep aannemen van bezoek kent ie maar dan is het meest maar 1 persoon en niet drie en nu alle aandacht op hem. Hij vond het zo spannend en ik niet minder. De mensen waren heel geduldig en rustig en op het laatst zagen ze een glimp van de Laika van de filmpjes en kon de zoon hem aanraken en aaien en handelen voor intuigen. Hij is mee gegaan in een bench; dat is gewoon voor hem het veiligste. Twee weken proeftijd want de eerste dagen zal hij bang zijn, maar hopelijk zien ze in enkele dagen ook zijn aanhankelijke kant. Ze zeiden wel dat ze konden zien hoe graag hij wilde. Geduld hebben ze zeker en dat zullen ze ook nodig hebben. Hopelijk ziet Laika over enkele dagen dat het bij zijn eigen adoptiebaasjes veel leuker en gezelliger is dan hier.

2 opmerkingen:

  1. Wat gaat het toch goed voor een decembermaand. Zelfs tussen kerst en Oud en Nieuw nog. En dan ook nog geen makkie, maar Laika die extra gevoeligheid en geduld van de baasjes vraagt. Het lijkt me een dankbaar adoptiejaar om op terug te kijken, Maureen. Misschien wel een topjaar? Op naar even mooi 2015. Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat fantastisch. Ik lees net na een langere tijd afwezigheid weer eens je blog en dit was t eerste wat ik las....zo blij voor Layka. Veel geluk lief en zachtaardig woefje.

    BeantwoordenVerwijderen