vrijdag 8 augustus 2014

Wie zou Chester zijn baasje willen zijn?

Chester.... in januari was hij nog een hit op facebook. Kon dit manneke niet gered vroeg iedereen zich af na het zien van de sneeuwfoto.
Hij bracht heel wat te weeg. Vrachtwagens vol goederen gingen naar Roemenie om hem en zijn vriendjes te helpen. Enkel door die ene foto. En Chester, ja die had geluk; hij mocht naar Nederland.
Helaas toen was ie niet zielig meer en niemand heeft zich gemeld om hem een liefdevol thuis te bieden. Ik vind het onbegrijpelijk. Jullie ook? Het manneke logeert wegens omstandigheden tijdelijk bij mij en ik hoop (met jullie hulp) dat we nu snel een leuke adoptiegezin voor hem kunnen vinden. Hij moet nog veel leren maar het is zo een leuke zachtaardige clown!

Chester is een vrolijk lief manneke van 4 jaar oud. Hij mag graag knuffelen en ligt dan vaak onderdanig op zijn rug. Hij heeft een lang lijf en korte pootjes maar vindt het heerlijk om voluit te rennen. Hij loopt al een beetje aan de lijn en kan op rustige veilige plekken los lopen.

2 opmerkingen:

  1. Goh...daar smolt dus in Januari jl. zijn hoop op een mandje als sneeuw voor de zon. Afijn: laten we het zonnig inzien nu hij bij jou logerert en alsnog DAT mandje vindt Maureen. Heel veel aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, dat gaat wel lukken, pracht hond is het, schattig om te zien met die prachtige staart en amberkleurige ogen.......

    BeantwoordenVerwijderen