zaterdag 30 augustus 2014

Hoe gaat het met

Heerlijke berichten in de mail. Zoals Loekie die al zo goed vooruit gaat in korte tijd bij zijn nieuwe baasjes. En Tessa die voor het eerst naar les was en het zo leuk vond op de hondenschool en zo goed haar best deed. Op het einde van de les mocht ze nog even spelen met de andere honden. Ze besloot het passend af te sluiten met een vreugdesprong in de moddersloot :)

Maar ook net zorgelijke berichten. Oude Droopy is weer heel slecht. Medicatie lijkt op dit moment nog weinig te helpen. Ze laten hem niet alleen en slapen ook bij hem. Hij zal zo'n 15jaar oud zijn nu dus is echt heel oud. Het troost me dat hij zulke liefdevolle baasjes heeft en dat als het echt zijn tijd is nu, dat hij niet alleen is maar omringt door liefde en warmte van zijn eigen gezin. Evengoed hoop je stiekem dat hij nog door de medicatie weer opkrabbelt. Morgen moet hij echt verbetering laten zien. 

1 opmerking:

  1. Goed nieuws blijft altijd weer genieten en geeft pep Maureen. En al is 15 jaar een hoge leeftijd...we hopen dat Droopy toch weer opkrabbelt. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen