zondag 31 augustus 2014

Rust zacht lieve Droopy

Je kwam hier zwak en mager binnen maar wat opviel is dat je altijd maar bleef kwispelen. Na een half jaar was je weer in goede conditie en vond je als oude baas nog een liefdevol gezin die je nog een gouden pensioen wilde geven. Wat heb je bij hen genoten. Wat hebben ze om je gelachen en wat voelde jij je gelukkig bij jouw mensen die zoveel van je hielden. 2 dagen geleden ging het kaarsje langzaam uit. Je kon niet meer. Je oude lijfje was na 15 jaar toch echt op. Maar elke keer als een kindje bij je kwam liggen of je dekentje weer goed over je lijfje werd gelegd dan kwispelde je. Dankbaar voor alle zorgen. Ze hebben je niet meer alleen gelaten en vanochtend de zware beslissing genomen om je te laten gaan.

Rust zacht Droopy!

Anieta en familie.... veel sterkte. Wat ben ik dankbaar voor adoptanten zoals jullie die het verschrikkelijke verdriet op de koop toe nemen en alleen maar dankbaar zijn voor alles wat Droopy in het afgelopen anderhalf jaar jullie heeft gegeven.

6 opmerkingen:

 1. Jakkes..wat een triest nieuws. Op 30 april 2013 kon er nog een kaarsje aan dat nu dus helaas opgebrand was. Maar je was een plaatje Droopy (wat had je toch een leuke naam).
  En fijn dat je nog een tijdje mocht genieten bij lieve baasjes.
  Sterkte beste mensen. Groet, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel sterkte!!! Fantastisch dat jullie deze schat nog een geweldige tijd hebben gegeven, bedankt!! Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben allemaal erg meegeleefd en waren erg Blij dat Droopy zijn Thuis toch nog gevonden had. Fijn dat hij zo geliefd was en er in zijn laatste levensfase zo veel van hem gehouden werd! Wil zijn baasjes dan ook bedanken en veel sterkte wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een triest bericht. Maar wat fijn dat deze mensen Droopy nog een gouden pensioentje hebben geboden. Heel veel sterkte voor de baasjes van Droopy en natuurlijk ook voor jou Maureen. Je hebt zo voor Droopy gevochten om hem er bovenop te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Velen zullen Droopy nooit vergeten, wat hebben we meegeleefd. Zo fijn dat hij gekoesterd werd door zijn nieuwe baasjes, tot aan het eind. Dank daarvoor, Droopy kwispelt vast boven verder!!

  BeantwoordenVerwijderen