zondag 17 augustus 2014

update

Met de geplaatste honden gaat het heel goed. Hierboven Dexter en Bex. Enkel Chester ging moeizaam met de volwassen zonen die op bezoek kwamen. Hopelijk trekt het nog bij en mag hij toch blijven.
Gister toch voor de 2e en laatste keer extra opvang voor de gelderse honden die in de kennelopvang nog zaten die dit weekend sluit. Hopelijk zijn de andere honden die er nog waren ook elders in opvang ondergebracht. Dus gisteravond toch nog weer 5 honden erbij. Komende week dus toch nog weer een zware week maar het is wel dankbaar en uitzonderlijke situatie dat ze hulp nodig hadden dus hopelijk eind augustus alles weer terug op 6 (4 eigen 2 opvang) in huis.
Twee wat bangere honden die nu even op slaapkamer zitten. Haly de kleine blonde had vanochtend bezoek en is gereserveerd. De mensen gaan echter nog met vakantie en wilden hem meenemen maar zagen dat het nog een stap te ver voor dit manneke is. Hij mag daarom nog even wat langer hier bijkomen en na hun vakantie komen ze hem halen en is er alle tijd en geduld om hem te laten wennen en hem alles te leren. Laika het andere hondje is ter adoptie maar indien niet geplaatst gaat hij op termijn door naar een andere opvang. Het is een schatje die graag wil maar heel verlegen is en tijd nodig heeft om te wennen.
Verder 3 leuke makkelijke honden die hopelijk vlot kunnen plaatsen vanuit hier.
Loekie

AlmaSora
Drie heerlijke knuffels. Ik heb ook al wat filmpjes gemaakt tussen de buien door en hoop ze snel te gaan adverteren.
Verder had Dotje bezoek en mocht ze lekker mee met haar nieuwe vrouwtje. Veel geluk Dotje!
Dan waren Dasha en Jordi met hond Johnny een weekendje in Drenthe. Zij kwamen ook nog langs. Johnny was vrolijk en blij. Heeft heerlijk met Sora en Alma gespeeld en vertrok daarna weer net zo blij, wetende dat hij nu bij baasjes Dasha en Jordi hoorde. Dat is heerlijk natuurlijk. Hij zag er goed uit. Ze kwamen trouwens niet met lege handen. Weer veel troostchocolade dus er mogen veel honden plaatsen komende tijd. En daarnaast ook lekker gezond hondensnoep en super goed voer. Meteen snoep voor Job apart gezet die ik op vers vleesvoeding heb gezet vanwege jeuk en het nu veel beter doet maar dan moet ik met snoep ook opletten. Nu heb ik een hele pot voor Job. En het voer staat al klaar voor Pelle die zijn andere zak bijna leeg heeft en ook goede voeding nodig heeft. En, heel bruikbaar antitekenmiddel dat ik zo ga geven aan de nieuwelingen hier. Ze hebben vanavond al hun ontwormtabletje gehad. Zijn ze tiptop in orde weer.

2 opmerkingen:

  1. Het was heel leuk om je weer even te zien Maureen en dat vond Johnny duidelijk ook. En zo fijn dat Dotje lekker mee mocht met haar nieuwe baasje. Ik hoop dat de nieuwkomers ook snel geplaatst zullen worden...het zijn stuk voor stuk leuke, lieve woefies en met jou begeleiding komt dat vast goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zozo...je kan dus even vol aan de bak nu het volle bak is bij jou Maureen. Maar zal vast wel goed gaan met de hele meute - ze zien er allemaal zo lief uit. En fijn dat Dotje haar maandje calsnog heeft gevonden. En er zit nog meer aan doorstroming in wat ik zo lees. We duimen. Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen