zaterdag 2 augustus 2014

nieuwe maand en nieuwe start

Vandaag een nieuwe start voor Yola en Kwiebus. Ze zijn vertrokken. Ik kreeg de indruk dat Yola door de medicatie wat lichtvoetiger loopt en haar kop hoger houdt. Misschien dat ze zich een stuk beter voelt al. Ik mis ze wel hoor, maar wat is het heerlijk dat dit tweetal samen zo een gouden plekje heeft mogen vinden. Heel veel geluk Kwiebus en Yola!

Dan had Pelle een reactie. Op zich zeker goed voor een hondje maar de motivatie was niet correct. De keuze was op Pelle gevallen omdat die op een ander leuk hondje leek. Een makkelijk gezellig hondje en tja Pelle zijn rugzak zit wel aardig vol door al dat heen en weer schuiven in zijn jonge leventje. Pelle is dat hondje niet en zal het ook nooit worden. Ik heb ook overlegd met stichting. Pelle zou ik toch het liefste bij een andere stabiele hond plaatsen. We zoeken voor Pelle gewoon verder. Hopelijk kunnen de mensen omschakelen want er zijn diverse andere hondjes die wel perfect daar zouden kunnen passen maar die er anders uit zien.

Rizas heeft echter ook een reactie en dat lijkt bingo. Een landelijke wandelomgeving waar ze ook lekker mee naast de fiets zal kunnen. Baasjes met ervaring die haar stabiliteit en opvoeding kunnen geven. Het klinkt helemaal passend en als de klik er is bij kennismaking zou ze zomaar na 5 maanden wachten wel eens een gouden mandje kunnen krijgen. Duimen dus maar.

4 opmerkingen:

 1. Veel geluk Yola en Kwiebus! 'k Zal ze ook wel missen.
  Pelle dus nog even niet, 't moet wel geschikt voor hem zijn, die definitieve mand.
  En dan Rizas, lang gewacht en toch gekregen....?
  We duimen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ongelooflijk fijn nieuws met/voor het boxer koppel. Ben ZO blij dat ze samen kunnen blijven. En dan Rizas met een reactie...joepie. En ach...voor onze Pelle zal heus ook wel eens iemand belle. Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kwiebus en Yola krijgen super lieve adoptie ouders. Een droommatch. Elke keer als er weer mensen gaan voor dieren om liefde te geven en niet schrikken van wat kwalen en leeftijd, maar beseffen waarom het gaat, dan word ik blij en stil. Lieve adoptanten, wat mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehhh...spannend voor Rizas...ik duim hard mee.
  En fijn dat Yola en Kwiebus een gouden mand hebben.

  BeantwoordenVerwijderen