donderdag 21 augustus 2014

aankomst van de augustus pupjes

Vandaag vlogen de pupjes. Een lange reis van Granada naar Malaga airport, dan vliegen naar Amsterdam. Luis werd al direct door de adoptanten van Schiphol gehaald. De rest kwam met de auto naar hier. Marley gaat wonen bij Francis die een paar jaar terug Bongo bij mij geadopteerd heeft. Het eerste bericht is dat die twee al diezelfde avond gingen spelen.
Maar goed aankomst in de stromende regen.....
Dit is pup China. Vrolijk en blij. Morgenochtend komen haar baasjes kennis maken en duimen maar dat ze mee mag.
Dit is Maki. Dit herdertje krijgt ook morgen bezoek. Hij is zo vrolijk en aanhankelijk dat ik me niet kan voorstellen dat hij niet mee zal mogen.
Dan Lobo. Hij is gereserveerd. Ik hoop dat zijn vrouwtje dit weekend kennis kan komen maken, opdat zeker is dat de klik er is. Hij kan echter vanwege werk pas eind augustus gehaald en blijft dus wel iets langer. 
Dan zijn er nog 2 broertjes van Marley. Kortharig maar ook lekker klein. Gek genoeg zijn die schatjes nog niet gereserveerd.
Dit is Bob
Dit is Ronye
Bob en Ronye zijn in opvang in Friesland en daar te bezoeken. Hopelijk mogen ze snel naar een eigen mandje want het zijn leuke kleinblijvende pupjes.
Ronye is wel een ondernemend manneke....... China trouwens ook.
Lobo vermaakt zich inmiddels prima met Pelle.

1 opmerking:

  1. Tjonge...wat een invasie in ene. Maar ook heel fijn dat er al een paar zgaz. mandjes bij zijn. Mooi voor de doorstroming zo. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen