zaterdag 9 augustus 2014

had ik al gezegd dat ik het druk had.....


honden wassen
honden observeren
foto's en filmpjes maken, uploaden en verwerken
reacties beantwoorden.
Helaas Dotje zoekt nog. Onbegrijpelijk. Zo vaak vraag naar makkelijke kleine teefjes en dan heb ik er eindelijk eentje.....
Chester ook al zo leuk maar hij zoekt ook nog.
Dan donderdag deze knappe dame naar de dierenarts meegenomen. Ze is gesteriliseerd. Via de stichting een super leuke reactie gehad. Als dinsdag de klik er is dan heeft ze een gouden mandje gevonden. Maar Emma is zo een prachtige hond van binnen en van buiten dat ik me bijna niet kan voorstellen dat het niet zal klikken.
Dan Job. Een vergeten hondje. Hij kwam met diverse flatcoated retriever mixen uit een slechte houding uit Belgie. In opvang waren de meeste honden na een goede wasbeurt, ontwormingskuur, goed voer en wat extra (medische) zorg zo te adopteren. Veel mensen leefden mee op facebook en de honden waren dan ook zo weg. Behalve Job. Hij zat onder de wonden die ontstoken waren omdat ze niet verzorgd waren geweest. Een wang vol pus. Hij had lang nodig om te herstellen en kwam pas veel later ter adoptie, toen het verhaal van de redding niet meer leefde op facebook. Hij heeft blijvend littekens op zijn kop en happen uit zijn oor. De andere honden waren toen al lang weg. Job had ook geestelijk een lange weg te gaan en tja als je dan in de grote opvang komt en je ziet enkel een verlegen bescheiden hond met littekens op zijn kop dan kijken veel mensen niet verder. Jammer want aan zijn zachte blik kun je wel zien wat een schat het is. Echter het tij lijkt te keren want mogelijk is er via de stichting iemand die belangstelling heeft.
Dan Bex. Lang leve de lol puberpup. Zij is vrijdag gesteriliseerd. Zij heeft via eigen advertentie een leuke reactie gekregen en mogelijk krijgt ze morgen bezoek. Duimen maar!

1 opmerking:

  1. Druk? Maakt jou toch niks uit Maureren want je geniet volop zo te lezen EN te zien aan de flimpjes. En de doggies ook. Jammer voor Dotje maar we blijven duimen (voor de andere doggies ook hoor). En...hopelijk pakt het goed uit voor Job (wat een lieve zachte blik in zijn ogen) Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen