donderdag 14 november 2013

Maandag hadden Floris en Marian dozen worsten gebracht en die zijn vandaag door Klasina gehaald en worden doorgebracht naar de transporteur opdat het hopelijk einde van de maand in La Linea is. Ook meteen de cabinetasjes die ik nog had erbij gestopt opdat daar weer nieuwe geluksvogeltjes in kunnen reizen. Tommie komt ook uit het asiel van La Linea. Klasina vond hem altijd zo een leuk hondje.
Zou Tommie haar ook nog herkennen? Hij vond het in ieder geval heel gezellig.
Meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt en Klasina een klein stukje met Sereno langs de vaart laten lopen. Hij had gewoon de poot omhoog met plassen en was opgewekt meegelopen. Toen ze terugliepen en hij mij met camera zag moest ie wel even blij naar mij toe maar dat is begrijpelijk. Hij nam lekker snoep aan van Klasina. Terug op eigen terrein wil hij dan graag weer in huis dus hem lekker bij Linda gezet en de rest nog even naar buiten gelaten. Blij werd Klasina bestormd maar ondeugende Casper hangt dan enthousiast in mouwen. Hij is wel gehaaid en bleef keurig uit de buurt van mijn handen. Hem toch maar even opgeschept en geknuffeld en hem naar binnen gezet bij Linda en Sereno. De rest kon nog even knuffelen. Klasina uitgezwaaid en toen nog een stukje met Johnny gaan fietsen. Die loopt lijdzaam mee maar met een blik van mij hoeft het niet. Wandelen vindt Johnny geweldig dus we zullen maar bazen zoeken die graag wandelen.

Caspertje had een reactie maar ik vermoed dat meneer een klein boomertje verwachtte en hij is met 42cm net een middelmaatje. En ik had hem geadverteerd als sociaal en op zich is hij dat ook maar ik vermoed dat meneer dan niet een innemend lief draakje verwacht dus toch maar Casper zijn minpunten door gemaild.

1 opmerking:

  1. Dat was dus even plezier voor/met mens en dier begrijp ik. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen