maandag 11 november 2013

dozen met worsten voor Spanje

Van het weekend druk met huishouden en tuin (bollen planten) maar zaterdag avond en zondag ook eindelijk reacties te beantwoorden gehad. Helaas geen reserveringen al waren het wel serieuze reacties maar het ketste toch telkens af. Hopelijk gaat deze opleving nog even door en komen er nog meer reacties en wie weet zit er nog een passend mandje bij.
Verder het aanbod van de Telegraaf om de honden die in de krant hebben gestaan en geen huisje hebben gevonden met kerst nogmaals te zetten. Dat betekent opnieuw een mooie kans voor Raphael. Dus net weer een tekst en een foto (niet deze maar een andere hoor) door gemaild. Duimen maar weer dat het met de kerstgedachte wel mag gaan lukken voor deze lieverd. Uiteraard zoeken we ondertussen ook verder.

Vanmiddag kwamen Floris en Marian langs met een hele volle auto. Drie grote bananendozen met worsten. Voor de (opvang)honden hier veel te veel maar ze gaan mee met een transport naar La Linea Spanje waar ze dit soort worsten dagelijks in gebruik hebben voor de medicatie en ook voor bv honden voor vertrek ontwormen etc. Zelf heb ik voor de honden lekkere kluifjes die zijn afgekeurd omdat ze niet mooi gaaf zijn maar dat maakt voor het kauwen niet uit dus ze hebben net lekker te kluiven gehad. Ik dacht dan zijn ze mooi stil als de Sinte Maarten kinderen komen zingen maar de eerste kinderen kwamen al heel vroeg en de volgende lichting pas toen de kluifjes op waren en nu is het stil. Zowel de honden als met kinderen...... Ik vermoed dus dat er een hoop chocolaatjes overblijven..... heb ik weer troostchocolade op voorraad voor als er een hondje hier vertrekt.
 
Vanochtend tijdens de wandeling fotocamera mee voor wat extra foto's weer van Casper en Tommie.  Tommie racete meest zich een slag in de rondte dus zo simpel is het niet. Het was koud maar wel zonnig en ik heb de nodige fotos voor de advertenties en voor hun foto album.

1 opmerking:

  1. Oei Maureen, kun je er zo lang afblijven? Hier danst een doos Merci-chocolade rond in de koelkast, al roepende: open mij!
    Ik duim weer voor de honden, eens zal het lukken voor ieder een prachtmand te vinden. Heb vandaag nog weer iemand geattendeerd op jouw blog, zij willen op termijn graag een hondje (stoppen met werken). Wie weet......

    BeantwoordenVerwijderen