zaterdag 2 november 2013

Hoe gaat het met Droopy?

Verder gaat het goed met Droopy zolang hij maar zn pijnstillers krijgt, dan is hij van tijd tot tijd ook in een gekke bui en begin te stuiteren en te hupsen. Alleen daar word hij weer moe van en kan dan heerlijk slapen. Hij is nu echt doof en z'n gezichtsvermogen is bar slecht wat vaak weer grappige situaties opleverd: plotseling gaan blaffen tegen iemand die hij allang kent en er zelf van schrikken als hij diegene uiteindelijk herkent.

Of zoals laatst in het bos, wij wachten op de kindjes die tussen de bomen lopen en er komt een echtpaar langslopen en dan loopt Droopy gezellig met hun mee zonder in de gaten te hebben dat wij het NIET zijn. Roepen heeft dan totaal geen zin want hij hoort je gewoon echt niet en dus moet je er achteraan. Helaas liepen deze mensen ook rustig verder en heeft het me bijna 10 min gekost om Droopy duidelijk te maken dat hij bij de verkeerde mensen liep: en dan de verbassing in zijn ogen!!! En nog eens kijken met wie hij nou meegelopen was.

Om die reden kan hij hier in de buurt ook niet meer los, hij verdwaald gewoon terwijl je vlak naast m loopt. Hij is en blijft echt een super hond en we zijn nog elke dag blij met hem.

Overigens nu het herfst is heeft meneer het snachts koud en heeft zich het recht verworven om dan bij mij onder het dekbed te kruipen om zich aan mij op te warmen. Heel erg gezellig. De laatste week doet hij dat ook als ik naar bed ga!! Hij vergeet dan elke keer weer dat ik eerst even mijn bedkacheltje aan zet om de kou er uit te krijgen: hij ligt dan volledig onder het dekbed op een electrische deken en dan ook nog tegen mij aan. Elke avond weer, we wisten al dat hij een beetje dom was. Hij komt er namelijk ook elke avond hijgend en puffend onderuit omdat het toch te warm is!!!
  
Hier meer foto's in een slideshow:


Of klik op deze link: http://www.mijnalbum.nl/Album=P4NAISL8
Hier nog een super lief filmpje. Jawel zijn staartje kwispelt nog steeds :)

4 opmerkingen:

 1. Nou, een mooiere oude dag had hij zich niet kunnen wensen. Leuk weer even wat over hem te horen.

  Adri

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je gewoon van de domme blijven houden Droopy - dan heb je een leven als koning. Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ze hebben toch allemaal dezelfde trukken die verwende hondjes... hier ook eentje die onder donsdeken kruipt omdat meneer het te koud vind en s morgens vind je hem dan met lijf onder dekbed en kop op je eigen kussen al slapend op de rug met de 4 pootjes in de lucht LOL maar ze zijn zo lief ;-)

  BeantwoordenVerwijderen