donderdag 28 november 2013

Hoe gaat het met....

De eerste berichten over Casper zijn heel goed. Hij moet begrijpelijk wennen. De papegaai en de ezels daar blaft ie naar maar anderzijds gaat ie braaf met een kluifje op kleed als er muziek gemaakt wordt wat fijn is want een meejankende hond zou dan niet gewenst zijn. Hij slaapt goed en is met zijn nieuwe speeltjes in zijn sas dus dat is een goed teken.

Dan een mailtje gehad van Sammy. Mijn allereerste fosterhondje uit 2006 die in Oostenrijk woont. Het was even schrikken te lezen dat hij hoestte en hartprobleem had maar volgens de dierenarts zal de medicatie het hoesten doen overgaan en mag hij gewoon lekker zijn lange bergwandelingen maken en mee naast de fiets. Hij kan nog jaren mee denkt de dierenarts. Gelukkig maar.

Dan een heel leuke mail over Chatet. Ook een kleintje met een heerlijk actief wandelleven. Regelmatig een grote ronde van 1,5 uur of mee naar het strand Hij kan prima los en luistert goed naar zijn vrouwtje. Verder natuurlijk heerlijk knuffelen met de gezinsleden.

Dan tot slot nog Fiona die nu Neela heet. Er zat ook een filmpje bij. Je kunt goed zien dat ze veel gespierder is geworden en ze loopt heel lichtvoetig. Ze doet het goed bij haar vrouwtje en heeft in korte tijd ook al veel geleerd.

2 opmerkingen:

  1. Casper is inmiddels uitgerust van de lange wandeling gisteren en vandaag is Juul, de hond van de buren te logeren. Na de eerste kennismaking en wat imponerend gedrag van beiden is er rust en gezelligheid in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er valt gewoon NIKS meer te wensen als je ziet HOE fijn ze allemaal terecht zijn gekomen...toch? Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen