zondag 24 november 2013

de langzitters

Gister in de zon mooie plaatjes gemaakt van de langzitters.
Al heb ik toch eigenlijk al genoeg leuke foto's van Sereno.
Sereno krijgt af en toe reacties maar helaas lezen mensen erg slecht de advertentie tekst. 2 weken geleden reageerde iemand die een sociale hond wilde. Ik heb toen nog op Johnny gewezen want die is zeker sociaal, maar helaas kennelijk sprak Johnny niet aan of heeft ze dat ook niet gelezen.
Gister weer een reactie voor Sereno. In zijn advertentie tekst staat dat hij bang is voor vreemde mensen en dat hij niet in een drukke omgeving met veel prikkels past. Krijg je een reactie van mensen die hem helemaal zien zitten. Ze willen hem overal mee naar toe nemen waaronder naar de markt waarop ze regelmatig staan. Zucht......en dan zijn ze nog teleurgesteld als je schrijft dat hij niet bij ze past. Ook Raphael ziet er prachtig uit in de najaarszon.
Hij heeft ook een album vol prachtige foto's. Maar helaas het is al weer zo lang geleden eer er een reactie voor hem was.Maar voor beide kanjers geldt dat er maar 1 juiste reactie hoeft te komen voor deze knuffels.

1 opmerking:

  1. Tja...we zijn best goed opgeleid in dit land maar lezen blijft wel een groto probleem is mij ook al vaak opgevallen. Ach: komen doen ze wel die gouden mandjes voor deze knuffels. Voel het aan m'n wintertenen. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen