dinsdag 15 januari 2013

Vandaag is het alweer 2 maanden geleden dat Blacky en Chatet hier aankwamen.

Twee schatjes, nooit gedacht dat ze hier zo lang in opvang zouden zijn. Blacky heeft ook best heel veel reacties gehad maar helaas nooit waar ie op zijn plek zou zijn. Dus we zoeken nog volop voor de 2 boefjes.
Wel is het spannend voor Ziera. Ze heeft een reactie lopen uit Belgie. Het zou een gouden mandje voor haar kunnen zijn maar de mensen hikken nog aan tegen de grote afstand en de moeilijke inschatting of hun hond de klik met Ziera zal hebben omdat hij verder niet met honden speelt of toenadering wil. Zij zelf willen graag weer een 2e hond nu hun andere hond onlangs is overleden. Ziera vindt spelen met een andere hond het einde maar laat de honden die het niet willen ook prima met rust. Wat voor haar belangrijk is dat ze zich aan de andere hond zal kunnen optrekken en dat ze een rustig stabiel huishouden heeft met leuke wandelingen en dat kunnen ze haar zeker bieden. Maar ongetwijfeld zal ze als ze met deze hond alleen is hem wel uitnodigen of hij toch echt niet in is voor een spelletje rennen of stoeien.

Net ook een mailtje van iemand die Luca zo verschrikkelijk mooi vindt. Helaas kan ze hem geen passend huisje bieden maar het is heerlijk te lezen dat er gelukkig wel mensen zijn die hem prachtig vinden. Luca is hond van de week op het ACE blog en ik hoop van harte dat die extra aandacht zal helpen.
Dan werd ik helemaal blij van een pakje met de post. Iemand had een aangebroken pot pancreaspoeder staan die ze niet gebruikte en dat is nu net wat Droopy nodig heeft en daar de potten best duur zijn en het er hard doorheen gaat en hij het gewoon op elke maaltijd nodig heeft ben ik er heel blij mee. Dank je Els!!!

Droopy heb ik vandaag gewogen maar hij was weer afgevallen. Had ik al zo een idee van. Verstandelijk zou hij met poeder in feite gewone hoeveelheid of iets daarboven mogen eten maar mijn gevoel zei al dat het te weinig was en Droopy blaft regelmatig dat ie meer wil. Hij heeft dus inderdaad meer nodig. Dus nu de maaltijdhoeveelheden en vooral die van de middagmaaltijd weer wat verhogen.  Want ik had zijn avondmaaltijd afgeschaft en afgelopen nacht konden we daardoor voor het eerst doorslapen en dat was ook erg prettig. Het is dus nog even schipperen.  Net een nieuwe berekening gemaakt want ik moest weer voer bestellen voor hem en daar dus ook rekening mee houden. Hopelijk komt hij weer goed terug aan en kan de latere avond maaltijd vervallen blijven.

2 opmerkingen:

 1. Lieve Maureen

  Luca is ook een prachtige hond!!!! Helaas hebben wij een kat en is het hier niet echt rustig, dus ook wij kunnen hem geen plekje geven. Helaas....
  Hopen dat het voor Ziera deze keer gaat lukken. Ook een schitterend beest. Eigenlijk vind ik al je (opvang) honden geweldig. Het zal wel met de financiele toestand van de mensen te maken hebben, dat men gewoon geen hond kan houden, anders zou ik niet weten waarom die schatjes nog niet opgehaald zijn!
  Liefs Nathasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Met een paar dingen dus een klein beetje beweging zo te lezen Maureen. We duimen maar weer. Groet Wout

  BeantwoordenVerwijderen