woensdag 2 januari 2013

Hallo 2013!!!!!!!!!!!!
Het nieuwe jaar is rustig begonnen. Weinig nieuws en tegenvallend tot nu toe qua reacties. Ik had met ingang van het nieuwe Jaar zoals andere jaren een opleving in reacties verwacht. Er was er eentje met nieuwjaar voor Blacky waar hij alles als hond alleen al moest kunnen en zojuist eentje voor Ziera waar ze ook alles als hond alleen moet kunnen tot het hele dagen alleen blijven aan toe. We zoeken verder naar mensen met wat reëlere verwachtingen.
Ziera was lekker met Luca naar mijn ouders waar ze het goed deed. Er werd hier en daar nog wat geknald verderop maar Ziera had zin in wandelen en liep probleemloos mee en reageerde niet gelukkig.
Schonkiebonkie Droopy wordt steeds minder schonkie bonkie al gaat het aankomen niet zo vlot als ik zou willen. Daarom moet hij zo meteen naar stand nuchter tot ver in de ochtend morgen (dat wordt nog wat, daar zal ie het vast niet mee eens zijn maar hij moet minimaal 12 uur, liever nog langer nuchter blijven, terwijl hij nu steeds extra maaltijden kreeg tot de late avond aan toe) want dan gaan we naar de dierenarts om bloed af te laten nemen. Dat wordt dan naar een laboratorium opgestuurd en onderzocht opdat ik zekerheid krijg of hij nu wel of niet problemen met zijn alvleesklier heeft. Beter worden is dan niet mogelijk maar dan kun je de enzymen die hij zelf niet aanmaakt via het voer geven en door de samenstelling zorgen dat alles beter wordt opgenomen.Hopelijk krijg ik snel zekerheid hierover want nu blijf je toch maar rommelen en onzeker over wat je het beste kunt doen voor hem.
Verder met wat lekkers naar buiten. Honden meteen alle aandacht. Op het geknisper van het zakje komt zelfs Linda blij mee.
 Ze probeert wanhopig die enge camera te negeren want lekkers daar is ze wel voor in.
Verder heel veel leuke foto's van Blacky, waarvan hier slechts eentje.
en heel veel leuke van Chatet. Ze staan weer in de advertenties dus duimen maar want Luca, Ziera, Blacky en Chatet wachten nu allemaal al langere tijd en het zou fijn zijn als het mag doorstromen en ze elk een passend mandje mogen vinden.

2 opmerkingen:

  1. Heb genoten van je leuke foto's en verhaal! Prachtig! Een knuffel voor allemaal, maar in het bijzonder voor schonkie bonkie. Hoop dat er gauw iets bekend wordt, zodat het écht helemaal de goede kant opgaat met hem.
    Groetjes,
    Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jaja...ik zat gisteravond nog voor de tv duimen te draaien voor mandjes. Wie weet knuffels. Groet Wout

    BeantwoordenVerwijderen