zaterdag 19 januari 2013

en jawel hoor nog meer goed nieuws

Chatet zijn reactie lijkt geschikt en hij is vandaag gereserveerd. Maandag is het huisbezoek.
Vandaag had ik ook een reactie voor zijn broertje Blacky. Ook mogelijk geschikt en dit gezin komt morgen alvast kennis maken. Spannend weer.

En dan lijkt Ziera op de valreep te gaan leren met mensen te spelen. Ze vond mijn wanten erg leuk. Helaas camera te hoog ingesteld dus het eerste stuk dat ze mijn want uit trekt is niet goed te zien maar het filmpje is te leuk om niet even hier te laten zien:
Maar blijf verder duimen want het blijft spannend of de klik er zal zijn en verder zoeken Luca en Droopy natuurlijk nog een passend mandje. 

5 opmerkingen:

 1. Inderdaad, veel goed nieuws Maureen. Top! Geniet er van!
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha...straks is het in ene ZO leeg in huis dat je weer smeekt om opvanghondjes Maureen. Succes met de herplaatsingen. Groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn weer reserveringen! En wat spannend voor
  Chatet en Blacky! We duimen vanuit hier.....XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het helpt soms met te klagen dat er geen reacties zijn... hahhahaha dan ineens krijgt ze reacties en een pak minder hondjes.. zoals wout zei straks heb je nog een leeg huisje... groetjes miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou leeg..... dat is wel heel lang geleden. Maar wat minder zou lekker zijn dan kan ik makkelijk in 1 keer met de hele roedel gaan wandelen. Maar jullie moeten niet ophouden met duimen want ze zijn nog geen van drie daadwerkelijk uitgevlogen en Luca en Droopy zijn 2 die je helemaal een gouden mandje gunt.

  BeantwoordenVerwijderen