donderdag 17 januari 2013

goed nieuws

De mensen voor Ziera krijgen volgende week een huisbezoekje en komen dan eind januari kennis maken en bij klik mag ze dan mee. Ze lijken heel reëel in hun verwachtingen en kunnen haar een passend mandje bieden. Ziera is zo een lieffie en goed sociaal met andere honden dat ik goede hoop heb, maar het blijft natuurlijk nog even spannend.

Bieke is goed opgeknapt. Ze is weer vrolijk en ontlasting is goed. De antibiotica is gestopt en ik mag de prednoral om de dag gaan geven en  dan langzaam helemaal afbouwen en straks kijken of ze dan ook weer eens wat lekkers en ander eten mag.

Droopy gaat ook super. In zijn bloed is gekeken naar antistoffen voor entingen. Een deel was voldoende en een deel onvoldoende en daarom is hij vandaag geënt. Ik kreeg complimenten hoe goed hij er uit zag. Droopy zelf had zoiets van nee he niet alweer naar de dierenarts. Hij ging iedere keer blij mee maar dit keer had ie echt zoiets van ik ben het zat. Maar als het goed is zal hij voorlopig heel lang niet meer langs een dierenarts hoeven. Hij is nu in zo een goede conditie dat hij ter adoptie kan. Hij moet wel meer spiermassa krijgen maar als baasjes lekker met hem gaan wandelen dan komt ook dat in orde.

Ik ben na afloop om het dierenartsuitje toch nog leuk te maken even met BCD aan de wandel gegaan: Bieke, Chatet en Droopy.

Leuk was dat Chatet terug bij de auto er blij om heen liep en zelf braaf in de bench sprong. Hij associeert auto dus nu met leuke uitjes.

Nogmaals dank voor al jullie steun en hulp voor Droopy. Hij is nu zover dat hij naar een nieuw huisje kan. Het zal echter niet meevallen zo een huisje te vinden want hij heeft blijvend zorg en duurder voer nodig. En oudere hondjes zijn nu eenmaal niet in trek en het gaat gewoon slecht met de adopties door de crisis. Maar wat verdient dit lieve beessie nog een onbezorgde oude dag!

2 opmerkingen:

 1. Wát een leuk filmpje van een blije Droopy en wát ziet ie er goed uit!!!
  CHAEAU, Maureen!
  Knufzz voor allemaal
  XXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoop dat het mandje voor Ziera doorgaat - m'n duimen beginnen haast pijn te doen van al dat gedraai. Fijn dat het met de andere doggies ook goed gaat (ondanks dit koude winterweer). Groejtes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen