dinsdag 29 januari 2013

Ondertussen

Ondertussen heeft Linda de grootste pret. Er liggen overal incontinentiematjes op de vloer in de hoop dat Bieke als ze op kan staan om te plassen niet op de vloer maar daarop plast en valt. Verder natuurlijk een aantal extra dikke dekentjes en kleedjes in de mandjes voor Bieke. En Linda haar grootste passie is het slepen met kleedjes. Daar heeft ze super lol aan. Ze leeft zich dan ook flink uit en heeft haar eigen ideeen over waar ze moeten liggen. Soms heeft ze een hele berg en sleept er dan met een tevreden snoetje de grote blauwe flos op en gaat er dan een beetje op kluiven en kijkt als een prinsesje blij in de rondte.

Ondertussen springen er regelmatig honden voor de aanrecht. Ik heb al dat ik een uur van te voren Droopy zijn maaltijd met de pancreas(enzymen) meng en op kamertemperatuur laat komen wat regelmatig hoopvolle oogjes geeft als ik naar de keuken loop. Nu staat er ook nog een geopend kuipje recovery voer. Dat had ik eerst in koelkast maar om het op kamertemperatuur te houden staat het goed dicht op aanrecht zodat ik tussendoor Bieke wat kan aanbieden. Het ruikt super lekker dus ook hier hondjes die me aankijken van ik eet het wel even voor je op hoor. Soms worden de emoties Droopy teveel en danst hij blaffend van kom op nu met dat eten. Maar Droopy weegt nu 14,5 kilo. Dat is een halve kilo te veel dus hij moet niet zeuren. Overigens heb ik bewust Droopy wat te dik nu. Meest zie ik liever een hond wat te schraal dan te dik maar in Droopy zijn geval is het heel belangrijk dat hij een reserve heeft dat als hij eens een keer toch een dagje ziek is en niet eet het verder geen kwaad kan omdat hij ook heel snel weer gewicht kan verliezen. Maar ondertussen is hij op een mooi gewicht en zijn extraatjes zeker niet meer nodig. Jammer voor hem.

Ondertussen is Luca lekker een dagje mee met de baas geweest. Hij komt nu heel veel tekort en zo een dagje lekker wandelen en extra aandacht is hem van harte gegund.

1 opmerking:

  1. En zo nemen jullie elkaar ondertussen wel wat op sleeptouw en blijft de boel draaiende. Sterkte.
    Groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen