maandag 17 februari 2014

vervolgverhaal

Gister zorgen om Johnny die de stad maar eng blijft vinden. Vandaag heeft hij kennis gemaakt met Saar, een stabiele hond van zijn grootte die vlakbij hen in opvang zat en de klik was er. Naar verwachting zal Saar wel in een week aan de stad kunnen wennen en hopelijk kan Johnny dan daarna zich weer aan haar optrekken. Saar is in ieder geval mee logeren dus duimen voor Johnny en natuurlijk ook voor Saar. Over een paar weken weten we meer.

Dan waren Michiel en Dirkje hier vanochtend. Michiel heeft de ergste takken van de beukenhaag die probeerden de dakpannen van de garage te wippen gesnoeid en ondertussen hebben Dirkje en ik gewandeld met Sara en Tommie. Zo kon Dirkje zien hoe graag Sara wandelt en ook hoe in haar element ze is op de heide als ze in gras en struikjes kan duiken op zoek naar muisjes. Wel aan de treklijn want los is gewoon geen optie. Tommie kan wel los en genoot van zijn afscheidswandeling want morgen gaat dit manneke al naar huis. Michiel en Dirkje zijn namelijk ook nog op huisbezoek geweest en dat was positief. Wel wordt het spannend want Tommie komt bij een kat te wonen en ik vraag me af of hij ooit echt een kat bewust gezien heeft. Wel eens in het voorbijgaan maar dan zag ie ze volgens mij niet eens. Maar er mee samen wonen is toch een ander verhaal. Duimen maar dat alles goed gaat en Tommie daar zijn gouden mandje zal hebben gevonden. Mevrouw woont vrijstaand en kan vanuit haar huis prachtig wandelen en heeft veel tijd voor Tommie.

Dan lopen er een paar reacties voor Beer. Het zou geweldig zijn als hem al tevoren in theorie een gouden mandje wacht. Voor Max zijn de reacties niets geworden. Het is een hond waar echt veel mee gedaan moet worden maar voor de liefhebber een geweldig maatje.

Michiel en Dirkje hebben op de weg terug ook nog spullen opgepikt met onder andere voer straks voor Beer en Max of andere opvanghonden. Bedankt Maya!
En Michiel en Dirkje bedankt dat ze deze hele dag weer hebben uitgetrokken om zo te helpen!

Verder bericht dat Milly goed heeft geslapen en al speelt met haar nieuwe vriendin. 

2 opmerkingen:

  1. Drukdruk zo te lezen Maureen. Als je maar lekker bezig bent. Zeker met de mandjes en reacties die weer even langskomen zo. En tja: het blijft koffiedik kijken met die combinatie van hond en kat - 50/50 meestal. Komt goed. aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tommie...heel veel geluk! En voor Maureen,die jou zo goed heeft "'in gewijd "alle sterkte!
    Ze zal je missen....!! XMeta

    BeantwoordenVerwijderen