dinsdag 11 februari 2014

vanmiddag hb voor Milly

Vanmiddag wordt het huisbezoek voor deze knappe dame gedaan. Hopelijk mag ze snel door naar haar nieuwe huisje.
Dan gister weer nieuwe molshopen en de beslissing genomen om hard geschut in te zetten. De mol heeft het teveel naar zijn zin om uit zichzelf te verdwijnen en na een jaar is er bijna geen grasveld meer over. Hek dicht opdat de honden niet per ongeluk bij de val kunnen komen. Ik vind het nu al sneu voor de mol maar ja vroeger had Bieke hem wel te grazen genomen en met een klem is hij waarschijnlijk op slag dood.
Gelukkig kwamen mijn ouders de ochtend wandelen en hebben de opvanghonden in ieder geval hun beweging allemaal gehad. 
Sara gaat graag mee. Wie de lijn vast houdt maakt haar niet uit; als er maar lekker gewandeld wordt. Sara had het super goed gedaan zeiden mijn ouders. Trouwens alle opvanghonden hadden het super gedaan.
Na afloop weten alle honden het al en ben ik niet meer in beeld maar hangen ze allemaal om de baas heen te zoemen...... koekjestijd!

Update 17.00 uur. Mol is dood. Prachtig fluweeltje met schattige handjes. Ik voel me rot maar financieel en praktisch wordt de schade te groot en ik troost me maar met de gedachte dat hij op slag dood was en niet geleden heeft. 

1 opmerking:

  1. Haha...het lijkt wel koekiemonster uit sesamstraat met al die pootjes om hem heen. Tja: mollen blijven erg aparte beesies maar ook een ramp van tijd tot tijd. Ben benieuwd of ie in de val loopt en er niks van voelt. En Milly...dat komt goed hoor. Aaitjes en groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen