donderdag 27 februari 2014

tot nu toe nog niets; blijven duimen

Ik weet dat mensen oppervlakkig lezen en je impuls reacties kunt verwachten maar tot nu toe bij de 33 reacties nog geen juiste voor Sereno. De tekst in de krant is noodgedwongen summier maar er staat wel dat hij bang is voor mensen en dat we een rustige woon en wandelomgeving zoeken.
Helaas zijn de reacties van drukke huishoudens of mensen die heel druk wonen, 3 reacties van mensen van 80 jaar!, diverse mensen die een klein hondje zoeken, mensen die full time werken, mensen die aangeven een sociale hond te zoeken, etc.

Ik heb enkele mensen gewezen op Rizas en een pup die nog komt en alles nog moet leren maar zelfs daar nog geen belangstellenden voor. Ik wacht echter nog op een aantal antwoorden dus blijven duimen dat er toch een gouden reactie bij zit.

1 opmerking:

  1. Jammer idnerdaad - maar ik vind het toch best veel aan reacties. Die hoeveelheid zal wel nodig zijn voor precies DAT mandje voor Sereno. En tja: met die 80 jaar is het natuurlijk niet meer te doen al vind ik het een hulde waard dat juist DIE leeftijd nog paraat wil staan om te adopteren. Zo heb alles zijn voor en zijn tegen. We blijven dus duimen hoor. Aaitjes.groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen