vrijdag 14 februari 2014

Valentijnsdag

Gister Phuc getrimd. Dat vindt meneer normaal prima maar nu had ie geen zin. Ik wilde het eigenlijk wat langer laten maar is nu toch vrij kort geworden dus een jasje aangedaan gisteravond. (Phuc zwaar beledigd). Vanochtend ook nog lekker gewassen. Gelukkig schijnt de zon dus hoeft ie geen jasje meer aan. Whoopi meteen ook maar gewassen. Raphael zijn jasje afgelopen weekend al afgedaan en gewassen. Die is erg blij dat ie eindelijk zonder jas mocht.

Voor toekomstige opvanghond Max al 2 reacties gehad. Verbaasd me niets. Het is een aantrekkelijke leuke hond. Terug gemaild en ook goed gevraagd of ze wel bewust op zoek waren naar een hond met het energie niveau dat Max heeft. Want dat moet wel passen bij de mensen. Nog geen antwoord terug maar ongetwijfeld komen er nog wel meer reacties komende tijd. En vast ook voor Beer.
Ik hoop van harte dat er ook reacties mogen gaan komen voor de Spaanse opvanghonden hier. Zelfs Sara zit hier al meer dan een maand en ze heeft nog geen enkele reactie gehad. Elk van hen verdient zo een eigen mandje. Hoewel ik natuurlijk aan elk van hen na zo een lange tijd zeer gehecht ben, staan er ook zoveel honden voor hier in de wacht en een beetje doorstroming is nu echt wel nodig.
Vandaag voor Valentijn natuurlijk met allemaal geknuffel en net heeft elk een kauwbot gehad en nu liggen ze lekker te soezen in het zonnetje dat naar binnen schijnt. 

Verder denk ik vandaag veel aan Bieke. Een jaar geleden is het al weer dat ze zo plotseling weggleed. Het gevoel van machteloosheid blijft. Bieke vormde samen met Mamba de basis van de "Ranjaclub" en staat nog steeds hierboven in de Blogheaderfoto. Ik mis mijn Bieke de Bij nog steeds ontzettend. Een gouden hondje.

Net de woefjes op facebook gedeeld. Hopelijk komen er vanavond nog liefdevolle reacties die een beetje kleur aan de dag zullen geven. 

2 opmerkingen:

  1. Echt zo'n (excuus) dag om alle beesies eens lekker aan te halen en met wat lekkers te verwennen nietwaar? En nu op naar al die benodigde mandjes. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, Bieke. Sommige dieren kruipen wel heel diep in je hart. We go on, Maureen. Het leven zorgt altijd weer voor verrassingen en, naast de moeilijke dingen, gelukkig soms ook voor hele mooie
    Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen