donderdag 20 februari 2014

laatste nieuws

Net de adoptante van Tommie gesproken. Het gaat gelukkig heel goed. Hij is wat schichtiger dan de eerste dag maar hij rent en hij speelt en hij eet goed en diaree lijkt gelukkig over. Hij lijkt zich prettig te voelen en dat is natuurlijk fantastisch nieuws. Net ook nog deze superlieve foto gehad. Ik ben zo blij hem zo gewenst te zien!

Voor Beer zijn serieuze gegadigden gevonden en volgende week is het huisbezoek al. Het duurt natuurlijk nog wel even voor hij komt maar de mensen zijn al heel enthousiast.

Johnny had een hondenvriendin te logeren. Johnny is sinds haar komst en ook nu ze weg is gewoon veel makkelijker met de geluiden van de stad geworden. Ze gaan uitkijken naar een passend maatje voor hem die bij hen past. Mogelijk dat ze van het weekend al bij een stabiele hond gaan kijken. Duimen maar weer.
 
Sara hier zit lekker te kluiven. Ze krijgt zo te eten.
Verder een aanvraag voor noodopvang en zodoende komt er vanavond een lief meisje in opvang. Mogelijk een leuk speelmaatje voor Sara. Morgen komt Carolien op bezoek en hopelijk is het mooi weer en kunnen er leuke foto's gemaakt en kan er van het weekend volop gezocht worden naar baasjes. Sereno komt als het goed is zaterdag in de krant en ik hoop natuurlijk dat er een gouden reactie voor hem bij zit.
Laatste update voor vanavond. Rizas is gearriveerd. Ze is enerzijds nieuwsgierig anderzijds schrikachtig en onzeker. Het is best wennen maar de roedel had al snel geen belangstelling meer. Rizas heeft wel gewoon belangstelling voor snoepjes en heeft ook gedronken dus ik verwacht dat ze snel genoeg zal wennen. Rizas ligt inmiddels opgekruld in een klein mandje achter me te slapen. 

1 opmerking:

  1. Mooi voor Tommy, hij wordt gekoesterd zo te zien.
    Rizas lijkt me een schattig hondje, die is vast zo weer weg, en dan Beer ook al een gegadigde, het kan niet op. Fijn hoor!

    BeantwoordenVerwijderen