zondag 16 februari 2014

Er is een hondenfilm op tv.

Sereno vindt het een erg spannende film.

Tommie maakt zich er niet druk om. Hij had vandaag een leuke reactie en had vanmiddag bezoek en is gereserveerd dus hij droomt nu van zijn gouden mandje.Morgenmiddag is het huisbezoek al. Duimen voor Tommie!

5 opmerkingen:

 1. En dat zeg je zo even terloops.....? Wat geweldig nieuws is dat! Eindelijk komt Tommie aan de beurt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. sorry Sdri mar ik was gister van half 10 ochtend tot half tien avond bezig. zorgen om Johnny die een maatje nodig heeft want de stad blijft eng. Bellen met iemand die een geschikte hond in opvang heeft en vandaag gaan ze kijken dus duimen dat het klikt. dan telefoon over Tommie. afscheid nemen van Milly, rusten en bezoek voor Tommie. Regelen huisbezoek. Iemand die inzameling spullen heeft, reactie voor Beer die in maart in opavng komt. om half tien had ik alles doorgelopen. Geen eens tijd voor troostchocolade gehad. Toen nog even andere mail doorkijken en blog was dus even buiten adem getypt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. maar ik ben uiteraard voor Tommie zo blij!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zozo Maureen...dat was een drukke dag zeg. Goeie oplossing met de honden voor de tv - haha. En fijn dat Tommie ook zijn mandje gaat vinden. Komt vast goed met huisbezoek. Aaitjes en groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik bedoelde er ook niets verkeerds mee hoor, ga nu dan maar even lekker aan de troostchoco, ik ga duimen voor Tommie (mijn Tommy kijkt me al een hele tijd verwachtingsvol aan voor een stukje van mijn brood....)

  BeantwoordenVerwijderen