woensdag 12 februari 2014

Max en Beer

Vandaag op mijn baasje gezocht blog bij "verwacht" Max en Beer gezet.
Bij Ingrid en Peter in Hongarije uit de auto gegooid. Schatten van honden. Deze mensen hebben indertijd Ozzy gered als pup en nu dus deze kanjers waarvoor een huis gezocht moet worden. Ze hadden vaker honden gedumpt de afgelopen jaren maar konden meest via andere wegen ze naar o.a. Duitsland uit adopteren maar dat is allemaal gestagneert door de crisis en ze hebben nu al weer zo ontzettend veel honden. En het is moeilijk wegkijken als je gegil hoort en de volgende dag 2 onthutste honden tegen elkaar aangekropen van ontreddering in een veldje bij het bos ziet liggen in de grote koude. Ingrid mailde voor hulp en natuurlijk wil ik hen van harte helpen. Met dank aan Michiel en Dirkje van stichting Esperanza die helpen bij de bemiddeling aangezien ik zelf geen stichting ben en je bij Max toch wat bang bent voor de verkeerde reacties.
Er is een goede beschrijving van Max en Beer dus we gaan proberen om alvast geïnteresseerden te vinden. Ze komen eind maart dus nog ver weg maar voor het zelfde geld zitten de Spanjaarden hier nog allemaal in opvang dus als jullie mee willen uitkijken naar passende baasjes heel graag!
Dit is Max, type Mechelaar en heeft ook de bijbehorende werklust, energie en drive. Kortom een hond waar "iets mee gedaan moet worden". Maar het is wel de bedoeling dat hij verder gewoon lekker huishond wordt. 
Dit is Beer. Zoals zijn naam al aangeeft een knuffelbeer. Een goedsul die gemakkelijk is en snel tevreden.
Beide heren zijn aan elkaar gehecht maar ze zijn jong en hebben zo een verschillend energie niveau dat we ze apart van elkaar bemiddelen. 

2 opmerkingen:

  1. Wauw♥♥wat een prachtige hond die Beer. Daar gaat mijn ♥ sneller van kloppen....... Daar wordt vast snel een goed tehuis voor gevonden. Ben bang dat mijn smeekbedes hier niks uit gaan richten en tja, Kluns is er ook nog♥...... Hoop dat ik ooit de postcodekanjer win, dan koop ik een groot huis met veel grond en kan ik een lekkere grote roedel nemen:-) Liefs Nathasja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het zijn inderdaad te gekke honden, Beiden prachtig en indrukwekkend op hun eigen manier. Fijn om een klein steentje bij te mogen dragen. Maar Nathasja raakt wel iets: ook wij kunnen Kluns maar moeilijk vergeten. Wie weet, op een dag ........ Dirkje

    BeantwoordenVerwijderen