dinsdag 18 februari 2014

heel veel geluk Tommie!!!

Vanochtend in discussie met de dames Whoopi en Sara die muis voor ontbijt wilden... mijn hele terras lag onder!!
Dan Tommie uitgezwaaid. Altijd weer slikken maar ook weer zo fijn dat hij een huisje heeft gevonden. Mevrouw zocht een wandel en knuffelmaatje en dat is Tommie op en top. Ik blijf het onbegrijpelijk vinden dat dit vrolijke opgewekte manneke pas op de leeftijd van 3 jaar zijn eigen huisje heeft mogen krijgen maar hij krijgt nu ook meteen een topmandje. Hopelijk went hij goed aan de kat en zal hij ons niet missen. Hij ging vol vertrouwen mee dus het gaat vast goed komen. Veel geluk Tommie!
Zijn nieuwe vrouwtje had een tas vol verwennerij voor de achterblijvers mee. Natuurlijk daar van uitgedeeld. Ik dacht de plaids staan vast mooi op mijn nette stoel......dat zou vast lekker zacht en warm zitten..... Phuc die anders nooit in de stoel komt was me voor.... mmm Phuc; ik verheugde me er zelf juist zo op!

3 opmerkingen:

 1. Met al die (lekkers) verwennerij zou ik willen dat ik soms ook EVEN een hond(je) was. Wat een bofkonten (ook in/met de stoel - haha). Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelijk heb je, Phucomans, je was altijd al een slim moppie.... xx
  Heel veel geluk Tommie! Pawzz up! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fijn idee....Tommie ook lekker een gouden mandje. Hij heeft geboft met jou als opvang adres Maureen. En leuk dat er een berg lekkers achter bleef voor de rest...dat was feest. Plus leuke plaids voor jou, als de honden ze niet inpikken, haha.
  Groetjes Dasha en Jordi en knuffels van Johnny.

  BeantwoordenVerwijderen