zondag 6 oktober 2013

maar liefst 3 reserveringen

Arielle naar aanleiding van de open dag al bezocht is vandaag gereserveerd.
 
Daarna reservering voor Flame, ook naar aanleiding van de open dag al bezocht.
 
En tot slot kleine onschuldige Krummel. We hebben heel wat mensen moeten teleurstellen maar we denken dat hij bij deze adoptant een passend huisje zal krijgen voor het leven. We hebben uiteindelijk niet gekozen voor een open dag reactie maar gewoon een advertentie reactie. Die heeft Krummel dus nog niet ontmoet maar ik maak me over de klik geen zorgen want hij is zo leuk!
 
Gister op de open dag was ie trouwens zo lief en knuffelig met alle mensen en kinderen. Vandaag zijn mijn tenen, vingers en zelf mijn neus het doelwit. Hier zet ie tamelijk onschuldig zijn tandjes in de rits van mijn vest. Jaja ook die heel kleintjes moeten gewoon opgevoed worden.

3 reserveringen echt geweldig maar de andere 3 2e kans honden zoeken dus nog.
 
Fiona heb ik net wel weer iemand voor gemaild maar ja bij een oude hond dus dan kan Fiona mogelijk veel te druk zijn. Afwachten maar weer. Ik kan me niet voorstellen dat ik deze mooie dame lang in opvang zal hebben.
 
Ukkie zoekt nog
 
Tommie zoekt ook nog. Misschien verbeelding maar ik heb het gevoel dat ie al een pietsie afgeslankt is. Hij toont wat gestroomlijnder of is dat idee?

1 opmerking:

  1. Heerlijk nieuws om te lezen....zo snel al 3 gouden mandjes - joepieee. De andere 3 volgen vast heel snel hoor Maureen. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen