zaterdag 5 oktober 2013

charme offensief

Het is erg vermoeiend om de hele dag maar mensen te knuffelen maar ze kweten zich super van hun taak en geknuffeld werd er dan ook de ganse dag. Vooral Tommie en Ukkie, beiden al jaren in het asiel, beiden al vanaf pup af aan, deden zo hun best om lief gevonden te worden. Sneu genoeg heeft het voor hen nog geen reacties opgeleverd. Er waren de nodige mensen weg van Fiona maar niets concreets. Krummel, Arielle en Flame hebben echter nu een luxe probleem. Helaas betekent dat we straks ook een paar goede geschikte potentiele adoptanten toch teleur moeten stellen gewoon omdat we toch moeten gaan kiezen.

Voor nu zijn we allemaal dood moe.

Maar wat ben ik trots op mijn kanjers. Foto's van de open dag zijn te zien op http://www.mijnalbum.nl/Album=HP7LDWB8

3 opmerkingen:

 1. Hoi Maureen

  Misschien een idee om de potentieel geschikte kandidaten die deze keer geen hondje krijgen op de sites te wijzen waar jij de honden voor opvangt? Misschien dat ze daar nog een hondje vinden waar ze voor vallen en die dan ook naar Nederland kunnen komen voor een goed tehuis?!
  Balen voor Tommie, Ukkie en Fiona. Het zijn zulke lieve schatten! Het is ze zo gegund om na al die jaren asiel ook eindelijk in een fijn gezin opgenomen te worden. Blijven ze allemaal bij jou in opvang? We komen ze graag nog een keer bezoeken voor een lekkere wandeling:-)

  Liefs Nathasja (en Gerben!!!)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat wordt altijd wel gedaan als bv een hondje niet geschikt is maar een ander hondje wel. Of we wijzen in zijn algemeenheid op de website.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een sportman heeft ooit gezegd: elke nadeel heb z'n voordeel. In dit geval de mensen die teleurgesteld moeten worden kunnen er natuurlijk in de nabije toekomst WEL weer zijn voor een van de andere kanjertjes op dat moment...toch? Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen