vrijdag 4 oktober 2013

morgen D day

Vandaag Dierendag maar mijn hondjes moeten me maar even vergeven want ik was druk met de laatste voorbereidingen voor morgen. Gelukkig was er dankzij Floris en Marianne heerlijk kluifmateriaal maar lange boswandelingen zaten er niet in. Morgen D day... de open dag. Vandaag weer met Tommie geoefend die gister dipte maar vandaag toch weer aardig meewandelde. Maar best kans dat hij in een vreemde omgeving niet wil lopen. Hij blijft een tuig en lijn raar vinden maar vindt het wel weer heerlijk om te snuffelen en is niet bang voor verkeer. Hopelijk willen de mensen dan naar binnen komen om hem te knuffelen als het op de open dag te spannend is om over het terrein te lopen.
Gisteravond zijn de honden op de website van http://www.animalinneed.com/ bij honden in Nederland gezet en de bemiddeling wordt platgebeld voor Krummel. Maar ja dan mensen die hele dagen werken of zo maar ik heb alle vertrouwen in dat Krummel snel genoeg een mandje zal kunnen vinden. Ik had zelf ook al een reactie binnen die heel misschien geschikt is.
 
Maar ik hoop ook dat mensen kijken naar wat een hondje zoals Tommie te geven heeft.Het is zo een ontzettend lieve knuffel.

2 opmerkingen:

 1. Spannend hoor!!!! Hoop dat alles morgen goed gaat. Ik heb zelf ervaren dat het alle zes heerlijke knuffelkonten zijn. Ik duim voor ze, dat ze allemaal een paar harten weten te veroveren. Die van mij hebben ze al gestolen;-)
  Vind het ontzettend knap wat je doet, want ik zou ze allemaal zelf willen houden......

  Heel veel succes morgen en ook goed om jezelf denken he!

  Liefs Nathasja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We zitten hier weer duimen te draaien voor het goede doel hoor (ik bedoel natuurlijk.....adopties). Aaitjes/groetjes, Wout

  BeantwoordenVerwijderen