zaterdag 26 oktober 2013

nog meer manvolk

Vandaag kwamen Rafa en Niki langs. Hun baasjes hebben al zo ontzettend vaak geholpen en ook nu weer stonden ze meteen klaar om te helpen toen ze hoorde dat Aleida ziek was en 2 honden hierheen gebracht moesten worden.
Casper was meteen happy. Wat een leuk stabiel hondje is dit. Onbegrijpelijk maar waar is hij al een jaar in Nederland op zoek naar een gouden mandje.
Johnny is een hondje dat even moet wennen. 
Hij is ontzettend zachtaardig en lief maar de camera was erg eng. Toen we die later wegdeden zagen we hem meteen bijdraaien en tot rust komen.
Het zijn heel sociale honden. Zowel naar mensen als naar andere honden en de kennismaking met de roedel was dan ook probleemloos. Ze lagen al snel lekker in de huiskamer erbij. 
Hopelijk kan Johnny wennen aan de camera en kan ik leuke foto's maken die dit fantastische hondje recht doen want hij heeft gewoon een super karakter.

Casper en Johnny zijn hier in opvang en ter adoptie. Ze kunnen evt in de toekomst weer terug naar hun oude opvanggezin maar ik hoop natuurlijk dat ze binnenkort beiden mandjes voor het leven kunnen vinden waar ze zielsgelukkig zullen zijn. 
Dirkje en Michiel, fantastisch weer dat jullie zonder meer bereid zijn om te helpen. Aleida van harte beterschap. Jij hebt zoveel voor mij gedaan en ik ben blij jou te kunnen helpen. Casper en Johnny zijn qua karakter geweldige honden en ze passen hier goed in de roedel dus het is geen straf om ze op te vangen.
Hieronder nog een filmpje van de eerste stappen als ze net aangekomen zijn.
Johnny zie je dat die het spannend vindt. Zodra je de camera weg doet is dat over maar later zie je dat ik toch rustig hem ook wat kan filmen.
 
Raphael hoopt dat ze met hem willen spelen. Nu gingen ze nog niet zo op zijn spel en rennen in.

1 opmerking:

  1. Nounou...volle bak zo door allerlei omstandigheden wat ik zo lees Maureen. Ach...gezellig niet waar? En al die kerels die je wel beschermen - haha. Aaitjes/groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen