donderdag 24 oktober 2013

berichtjes

Goede berichten met Paco die zich prima vermaakt en al harten heeft veroverd.
Dan een naar berichtje van een collega opvanggezin die plots ziek is. De honden zitten daardoor even in pension. Voor haar eigen honden geen probleem maar ze had ook 2 herplaatsers en die 2 opvanghonden zijn er niet op hun plek. Voor eentje loopt een reactie en dat is hier in de buurt dus mogelijk kan dit hondje snel door. En anders geen probleem zoeken we gewoon een ander geschikt plekje. Ze komen hier in ieder geval allebei heen voor (tijdelijke) opvang. Het zijn leuke hondjes die hier goed in de roedel passen. Ze zullen eerdaags wel komen; het vervoer wordt nog geregeld.

Dan had ik vandaag reacties. Een leuke en lieve voor Tommie maar helaas net niet geschikt.
 
Helemaal blij was ik met een reactie voor Raphael. Geen enkele informatie dus geen idee of het geschikt is. Ik heb in ieder geval gemaild en wacht nog vol spanning op een berichtje terug. Het is in ieder geval geweldig dat deze 2 lieve schatten gezien worden.

1 opmerking:

  1. Dat is dan weer effe druk Maureen - maar die zorg is jou wel toevertrouwd. En ik draai m'n duimen er zowat af voor gouden mand(je) voor Raphael. Aaitjes/ groetjes, Wout

    BeantwoordenVerwijderen